Συνελήφθη 70χρονη καρκινοπαθής για οφειλή... 600 ευρώ! - iefimerida.gr

Συνελήφθη 70χρονη καρκινοπαθής για οφειλή... 600 ευρώ!

Συνελήφθη 70χρονη καρκινοπαθής για οφειλή... 600 ευρώ!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια 70χρονη καρκινοπαθής συνελήφθη το Σάββατο στα Τρίκαλα για μια οφειλή προς την ΑΕΠΙ ύψους 300 ευρώ. Η ηλικιωμένη κρατήθηκε για αρκετές ώρες, μιας και δεν υπήρχε Εισαγγελέας για να απολογηθεί....

Σύμφωνα με το trikalanews.gr, η 70χρονη γυναίκα συνελήφθη όταν αστυνομικοί προσήγαγαν την κόρη της για εξακρίβωση στοιχείων. Η ηλικιωμένη αντέδρασε, με αποτέλεσμα να ο οδηγηθεί και η ίδια στην Ασφάλεια Τρικάλων όπου και εξακριβώθηκε ότι υπήρχε ένταλμα εις βάρος της για την οφειλή στην ΑΕΠΙ.

Επτά χρόνια πριν είχε εκδικαστεί η υπόθεση της ηλικιωμένης με την ΑΕΠΙ (Υπηρεσίες προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας). Τότε της είχε επιβληθεί χρηματική ποινή 300 ευρώ, τα οποία, όμως, με το πέρασμα των χρόνων έφθασαν τα 600.

Η όλη διαδικασία της προσαγωγής των δύο γυναικών ήταν περιπετειώδης, καθώς αφού διαπίστωσαν ότι υπήρχε ένταλμα σύλληψης η 70χρονη οδηγήθηκε στα κρατητήρια όπου και άρχισε να φωνάζει, ενώ λίγο αργότερα στην Ασφάλεια συγκεντρώθηκαν συγγενικά της πρόσωπα, όπου άρχισαν να εκθέτουν την κατάσταση της υγείας της.

Η ηλικιωμένη,όμως, δεν μπορούσε να αφεθεί ελεύθερη καθώς δεν υπήρχε Εισαγγελέας λόγω του Σαββατοκύριακου.

Τελικά, τα μεσάνυχτα βρέθηκε τρόπος να επιλυθεί το πρόβλημα, να γίνουν οι διαδικασίες για την καταβολή του ποσού και η 70χρονη άρρωστη γυναίκα να αφεθεί ελεύθερη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ