Εκδηλώσεις στην Αθήνα, Κυριακή 1 Ιουλίου - Ο Όζι Όσμπορν στο Rockwave - iefimerida.gr

Εκδηλώσεις στην Αθήνα, Κυριακή 1 Ιουλίου - Ο Όζι Όσμπορν στο Rockwave

Εκδηλώσεις στην Αθήνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο θρυλικός Όζι Όσμπορν θα εμφανιστεί με τους «Ozzy Osbourne & Friends» στο Rockwave festival μαζί με και ο Geezer Butler, το ήμισυ των Black Sabbath, θα τιμήσουν τον Tony Iommi σε ένα special Black Sabbath set.

Οι μουσικοί που θα τον πλαισιώσουν τον Ozzy Osbourne στο Rockwave είναι τρεις από τους κορυφαίους εν ενεργεία κιθαρίστες στον κόσμο: ο παλιός συνεργάτης και φίλος του, Slash, ο επί χρόνια κιθαρίστας της προσωπικής μπάντας του Ozzy, Zakk Wylde και ο δικός μας Gus G.

«THE SOUND OF EVERYTHING 8 YEARS ANNIVERSARY»

Το πολυδιάστατο ελληνικό label «The Sound Of Everything», το οποίο καλύπτει όλο το φάσμα της σύγχρονης μουσικής, με αφορμή τον εορτασμό των 8 ετών από την ίδρυσή της, διοργανώνει την Κυριακή 1η Ιουλίου στο Jalouse, party με 10 από τους πιο αναγνωρισμένους και δημοφιλείς Έλληνες DJs, οι οποίοι είτε ως παραγωγοί, είτε ως compilers είτε ως remixers και DJs έχουν γράψει ο καθένας τους το δικό του κεφάλαιο στα 8 χρόνια της Sound Of Everything. Jalouse - Μαρκόπουλο (Λεωφόρος Αυλακίου 100) Τηλ. 2299071296. Ώρα: 13:30. Δωρεάν είσοδος (Υπάρχει χρέωση στην κατανάλωση).

ΘΕΑΤΡΟ

«Ο ΤΖΙΜ ΤΟ ΤΖΙΤΖΙΚΙ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΥ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΑ» ΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΤΡΙΒΙΖΑ

Καλοκαίρι 2012 και ο «Θίασος '81» ταξιδεύει τον Ήρωα του Ευγένιου Τριβιζά, «Τζιμ το τζιτζίκι», στα Φεστιβάλ της Αττικής, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για την παράσταση που παρουσίασε την φετινή χειμερινή θεατρική περίοδο με μεγάλη επιτυχία. Μια διαδραστική παράσταση με μεγάλη συμμετοχή των παιδιών. Ευφάνταστα σκηνικά, εντυπωσιακά κοστούμια και μάσκες, χρήση πολυμέσων. Βεάκειο θέατρο (Λόφος Προφήτη Ηλία). Τηλ. 210 4194520. Ώρα: 21:30. Εισιτήριο 10€.

ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ

ΕΚΘΕΣΗ - ΓΙΟΡΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ – ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ – ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Από σήμερα και ως τις 6 Ιουλίου στη σκηνή ανεβαίνουν οι: Διονύσης Τσακνής, Μίμης Πλέσσας, Ελένη Λεγάκη, Μάξιμος, Σταμάτης Κραοουνάκης, Σπείρα – Σπείρα, Τρίφωνο. Σήμερα στις 21:00 ο Διονύσης Τσακνής σε μία συναυλία που θα κρατήσει 2,5 ώρες. Θέατρο Άλσους Βεϊκου

Είσοδος ελεύθερη.

LEGO LIVE

Στις αρχές του 2011 οι Μιχάλης Κεχαγιάς και Γιάννης Μπάκος αποφάσισαν να μοιραστούν τις μουσικές τους επιρροές και παραστάσεις δημιουργώντας τους Lego και συνθέτοντας ένα μουσικό παιχνίδι ακριβώς όπως έκαναν με τα αγαπημένα τους τουβλάκια. Κάπου στην πορεία όμως και στις αρχές του 2012 το παιχνίδι αυτό μεγάλωσε πολύ κι έτσι κλήθηκαν οι Βαγγέλης Λάρυγγας, Στέργιος Δήμπας και Δημήτρης Αζοράκος να συνεισφέρουν ώστε το παιχνίδι να γίνει ακόμα καλύτερο και σίγουρα πληρέστερο! Την Κυριακή 1/7 οι Lego σας περιμένουν στο Nueva Trova στο Μοναστηράκι, όπου Θα παρουσιάσουν το πρώτο τους "ep" με τίτλο "Με Πόση Περηφάνια" καθώς και αγαπημένα τους κομμάτια διασκευασμένα στο ιδιαίτερο ύφος τους. Nueva Trova (Αθηνάς και Βλαχάβα 9) Τηλέφωνο: 6980091150. Ώρα: 22:30.

Δωρεάν είσοδος (Υπάρχει χρέωση στην κατανάλωση).

ROCKWAVE FESTIVAL (2Η ΗΜΕΡΑ)

Ο Όζι Όσμπορν θα εμφανιστεί με τους «Ozzy Osbourne & Friends» την 1 Ιουλίου στο Rockwave festival. Στο Rockwave Festival Ο Ozzy Osbourne μαζί με τον Geezer Butler, το ήμισυ των Black Sabbath, θα τιμήσουν τον Tony Iommi σε ένα special Black Sabbath set. Οι μουσικοί που θα τον πλαισιώσουν τον Ozzy Osbourne στο Rockwave είναι τρεις από τους κορυφαίους εν ενεργεία κιθαρίστες στον κόσμο: ο παλιός συνεργάτης και φίλος του, Slash, ο επί χρόνια κιθαρίστας της προσωπικής μπάντας του Ozzy, Zakk Wylde και ο δικός μας Gus G.

Οι ώρες εμφάνισης των Rockwave Artists είναι οι εξής: Ozzy Osbourne & Friends 22:00

Machine Head 20:15 Paradise Lost 18:45 Unisonic 17:25 Planet Of Zeus 16:35 Lucky Funeral 15:50. Terra Vibe Park – Μαλακάσα (37ο χλμ Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας) Τηλ. 210 8820426

Το εισιτήριο κοστίζει 50€.

ATHENS STREET OUTDOORS 2012 «ALLEY WAY»

Τα «Outdoor Street Parties 2012» πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας, σε τακτά χρονικά διαστήματα της καλοκαιρινής σεζόν σε Αθήνα και Θεσ/νίκη. Η όλη φιλοσοφία του Party βασίζεται στην ιδέα του «Summer Friends Gathering». Το μουσικό στυλ ποικίλλει από party σε party, αλλά κυρίως βασίζεται σε Disco, House. Τα πρώτα δύο πάρτυ έγιναν στην Θεσσαλονίκη και τώρα έφτασε η ώρα της Αθήνας, το πρώτο "Athens Street Outdoors" θα γίνει την Κυριακή 1 Ιουλίου στη Στοά Λέκκα. Huge bar (Λέκκα 10) Τηλ. 2110145804. Ωρα: 16:00. Όμικρον bar (Λέκκα 12) Τηλ. 2103222559. Ώρα: 16:00. Δωρεάν είσοδος (Υπάρχει χρέωση στην κατανάλωση ποτού).

5Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ - RESISTANCE FESTIVAL 2012 (3Η ΗΜΕΡΑ)

Στα 5 χρόνια που μετράει μέχρι σήμερα, το Resistance έχει γίνει τόπος συνεύρεσης, δικτύωσης και ανταλλαγής εμπειριών κινημάτων και οργανώσεων από δεκάδες χώρες του κόσμου. Παράλληλα με τις πολιτικές εκδηλώσεις, το φεστιβάλ πλαισιώνεται και από πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Το πρόγραμμα σήμερα είναι: Σκηνή 1: Σπύρος Γραμμένος Guests: Πάνος Μουζουράκης - Ζακ Στεφάνου, Rumors. Σκηνή 2: Κρητικό γλέντι με τον Ψαρογιώργη και την παρέα του. Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ιερά Οδός 75) Τηλ. 2105294802

Ώρα: 21:30, 22:30. Τιμή εισόδου: 5€/ημέρα – 10€ για το 3ήμερο.

ΧΟΡΟΣ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΠΑΓΟΥ 2012: «ΜΑΝΙΑΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ»

Δημοτικά χορευτικά συγκροτήματα από την Μάνη, παρουσιάζουν παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα. Θα χορέψουν τα συγκροτήματα: «Λεύκιππος» από τη Στούπα Δ. Μάνης, «Λυγερή» από το Δυρό και οι «Κρήτες» από τα Χανιά. Θα τραγουδήσει η χορωδία Αργυρούπολης. Κηποθέατρο Παπάγου (Άλσος Παπάγου, οδός Κορυτσάς) Τηλ. 210 6520412. Ώρα: 20:30. Είσοδος ελεύθερη.

ΘΕΑΤΡΟ

«ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ» ΤΩΝ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΤΣΙΝΑ - ΤΖΕΝΗΣ ΔΙΑΓΟΥΠΗ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

Το συγγραφικό δίδυμο Νίκου Μουτσινά - Τζένης Διαγούπη, μετά την τεράστια επιτυχία της πρώτης τους συγγραφικής συνεργασίας «Ψέκασα την Ελίζα», στο Θέατρο «Χώρα» τη χειμερινή σεζόν, ετοίμασαν το νέο τους έργο, την κωμωδία «Τα Βαφτίσια», το οποίο θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα. Παίζουν:Νίκος Μουτσινάς, Μαρία Σολωμού, Φωτεινή Ντεμίρη, Αθηνά Οικονομάκου, Θανάσης Αλευράς, Τζένη Διαγούπη, Ελένη Καρακάση. Γυμνάσιο - Λύκειο Ραφήνας (Λεωφόρος Χρυσοστόμου Σμύρνης). Ώρα: 21:15. Γενική είσοδος: 15€

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΕΜΑΤΙΑΣ 2012: "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" ΤΟΥ ΝΤΑΡΙΟ ΦΟ

Μια παράσταση από το Θεατρικό εργαστήρι δήμου Χαλανδρίου. Παίζουν οι: Πόπη Γεωργοπούλου, Ελένη Χατζηκυριάκου, Γιώργος Κυριαζόπουλος, Σπύρος Παπαλέξης, Ευδοκία Σαλαπάτα, Μαρία Μάνου, Ιουλία Παναγιωτάτου, Ελένη Καγιούλη, Σοφία Ζέρβα, Γαβριήλ Πανάγος, Γιώργος Ασλανίδης, Γιώργος Ορφανουδάκης. Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς -Χαλάνδρι (Πεζόδρομος Προφήτου Ηλία) Τηλ. 2106897459. Ώρα: 21:00. Είσοδος ελεύθερη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ