Νεκροί ένας Έλληνας και τρεις Ιταλοί δύτες στο υποθαλάσσιο «Σπήλαιο του Αίματος» - iefimerida.gr

Νεκροί ένας Έλληνας και τρεις Ιταλοί δύτες στο υποθαλάσσιο «Σπήλαιο του Αίματος»

Τραγωδία στην Ιταλία: Νεκροί ένας Έλληνας και τρεις Ιταλοί δύτες σε υποθαλάσσιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρεις Iταλοί δύτες και ακόμα ένας ελληνικής καταγωγής, έχασαν την ζωή τους σε σπήλαιο του Κάπο Παλινούρο, της περιοχής Τσιλέντο, στα ανοικτά της πόλης Σορρέντο της Κάτω Ιταλίας.

Πρόκειται για τους Αντρέα Πετρόνι και Ρίτσο Ντάγκλας 41 ετών, για την 36 Σούζι Καβατσίνι και για τον Παναγιώτη Τέλιο, 23 ετών.

Ο Παναγιώτης Τέλιος είχε γεννηθεί στο Ρήγιο της Καλαβρίας, αλλά ζούσε στην ιταλική πρωτεύουσα.

Αιτία της τραγωδίας φέρεται να είναι μια ξαφνική κατάρρευση των τοιχωμάτων ή μια μεγάλη ποσότητα λάσπης που ανακινήθηκε κατά το πέρασμα των τεσσάρων δυτών από στενό σημείο του Σπήλαιου του Αίματος (Grotta del Sangue), όπως ονομάζεται, κάτι που τους έκανε να χάσουν τον προσανατολισμό τους.

Το συγκεκριμένο σπήλαιο θεωρείται από τα πιο ενδιαφέροντα της νοτίου Ευρώπης και οφείλει την ονομασία του στο έντονο ερυθρό χρώμα που παρουσιάζουν τα βράχια, αλλά οι ειδικοί τονίζουν ότι τα περάσματά του είναι και πολύ στενά και επικίνδυνα.

Οι άλλοι τέσσερις δύτες, μέλη της ίδιας ομάδας, κατάφεραν να επιστρέψουν σώοι στην επιφάνεια της θάλασσας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ