Το άγνωστο δράμα που ζει η Κάνσου Ντέρε, η γνωστή Σιλά της μικρής οθόνης - iefimerida.gr

Το άγνωστο δράμα που ζει η Κάνσου Ντέρε, η γνωστή Σιλά της μικρής οθόνης

Το άγνωστο δράμα που βιώνει η Κάνσου Ντέρε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H τούρκικης καταγωγής Κάνσου Ντέρε, γνωστή απο το πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά Σιλά, βίωσε το δικό της προσωπικό δράμα. Μπορεί η επαγγελματική της ζωή να βρίσκεται στο απόγειό της, όμως μία πρόσφατη ανατροπή στη προσωπική της ζωή οδήγησε την πανέμορφη ηθοποιό σε κατάθλιψη.

Η Κάνσου είχε επι έξι χρόνια δεσμό με τον κωμικό ηθοποιό Μελ Γιλμάζ, και όλοι ανυπομονούσαν πότε το διάσημο ζευγάρι θα «ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας». Τελικά ο Μελ τα ανέβηκε αλλά όχι με την Κάνσου, αλλά με μια άλλη γυναίκα, με την οποία είχε παράνομο δεσμό παράλληλα με την Κάνσου Ντέρε.

Η «Σιλά» στο άκουσμα της είδησης έπεσε σε βαριά κατάθλιψη, και άργησε πολύ να ξαναβρεί τον έρωτα. Εδώ και αρκετούς μήνες όμως, η όμορφη ηθοποιός έχει βρει ξανά το χαμόγελό της χάρη στον Σεν Αιντίν, φωτογράφο στο επάγγελμα, που στέκεται πλέον στο πλευρό της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ