Ο Μάικ Τάισον αποκάλυψε ότι έπιασε την πρώην γυναίκα του με τον Μπράντ Πιτ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Μάικ Τάισον αποκάλυψε ότι έπιασε την πρώην γυναίκα του με τον Μπράντ Πιτ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tα πάνω κάτω φαίνεται πως φέρει στην αμερικανική showbiz ο διάσημος μποξέρ Μάικ Τάισον, ο οποίος ετοιμάζεται να ανέβει στο σανίδι πρωταγωνιστώντας σε θεατρικό μονόλογο στο Μπρόντγουεϊ.

Στο θεατρικό ο διάσημος μποξέρ, θα αφηγείται αληθινά γεγονότα από την προσωπική του ζωή και ήδη έδωσε ένα μικρό... δείγμα των αποκαλύψεων, υποστηρίζοντας πως στα τέλη της δεκαετίας του '80 είχε πιάσει την πρώην γυναίκα του με τον Μπραντ Πιτ!

Προκειμένου να προβάλει την καινούρια του δουλειά ο «Iron Mike» παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό «ESPN» και εκεί αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον διάσημο ηθοποιό.

Ο Μάικ Τάισον αποκάλυψε ότι έπιασε την πρώην γυναίκα του με τον Μπράντ Πιτ [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Βέβαια την εποχή εκείνη ο ίδιος ήταν άγνωστος και σε διάσταση με την Ρόμπιν Γκίβενς. Όπως τονίζει ο Τάισον, λίγο πριν πάει στο δικηγόρο του για το διαζύγιο, θέλησε να περάσει από το σπίτι της να μιλήσουν, αλλά την είδε να πλησιάζει με το αυτοκίνητο, όπου συνοδηγός ήταν ο γοητευτικός ηθοποιός.

Ο Μάικ Τάισον αποκάλυψε ότι έπιασε την πρώην γυναίκα του με τον Μπράντ Πιτ [βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ