Καραμανλής σε Κεφαλογιάννη: Όλγα σ' ευχαριστώ που με κάνεις διάσημο... - iefimerida.gr

Καραμανλής σε Κεφαλογιάννη: Όλγα σ' ευχαριστώ που με κάνεις διάσημο...

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την υψηλή αίσθηση του χιούμορ που διαθέτει απέδειξε για ακόμα μια φορά ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής χθες, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της ολομέλειας της Βουλής .

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη» κάποια στιγμή εισήλθε στην αίθουσα ο πρώην Πρωθυπουργός και κατευθύνθηκε προς το έδρανο όπου καθόταν ήδη η νεαρή υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.

Τα φλας των φωτογράφων όπως ήταν αναμενόμενο άστραψαν. Ο Κώστας Καραμανλής με αρκετή δόση χιούμορ πήγε κοντά στην κυρία Κεφαλογιάννη και της είπε χαμογελώντας: «Όλγα σ΄ ευχαριστώ που με κάνεις διάσημο».

Την ίδια ώρα οι βουλευτές όλων των κομμάτων προσέρχονταν βιαστικά, να καταλάβουν έδρανα, άλλοι πίσω από τους αρχηγούς των κομμάτων, άλλοι μπροστά ή δίπλα σε προβεβλημένους βουλευτές για να εμφανισθούν προφανώς στις τηλεοπτικές κάμερες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ