Τίτλοι τέλους στο γάμο του Τομ Κρουζ με την Κέιτι Χολμς - iefimerida.gr

Τίτλοι τέλους στο γάμο του Τομ Κρουζ με την Κέιτι Χολμς

Τιτλοι τέλους στο γάμο του Τομ Κρουζ με την Κέιτι Χολμς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέλος στην κοινή τους ζωή αποφάσισε να βάλει το ζευγάρι των χολιγουντιανών ηθοποιών, Τομ Κρουζ και Κέιτι Χολμς, μετά από πέντε χρόνια γάμου και την απόκτηση ενός παιδιού.

Το ζευγάρι σύμφωνα με το αμερικανικό People, έχει ήδη υποβάλει αίτηση διαζυγίου. «Πρόκειται για ένα προσωπικό, ιδιωτικό θέμα για την Κέιτι και την οικογένειά της», είπε ο δικηγόρος της Χολμς, Τζόναθαν Γουλφ, προσθέτοντας πως «βασική ανησυχία της Κέιτι είναι, όπως ήταν πάντα, το συμφέρον της κόρης της».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Νοέμβριο του 2006 στην Ιταλία. Έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Σούρι, που σήμερα είναι έξι ετών.

Ο 49χρονος Κρουζ, ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, έχει άλλους δύο γάμους -και δύο διαζύγια- στο ενεργητικό του, με τις ηθοποιούς Μίμι Ρότζερς και Νικόλ Κίντμαν.

Η Χολμς, 33 ετών, έγινε γνωστή από την τηλεόραση, αλλά έχει παίξει και σε χολιγουντιανές ταινίες, όπως ο «Μπάτμαν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ