Ποιος είναι ο διάσημος σε όλη την Ελλάδα, Πίου! - iefimerida.gr

Ποιος είναι ο διάσημος σε όλη την Ελλάδα, Πίου!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο τηλεοπτικός Πίου είναι διάσημος πλέον σε όλη την Ελλάδα, μετά την διαφήμιση στην οποία γίνεται το ανερχόμενο ποδοσφαιρικό αστέρι που βρίσκει ο... Πρόεδρος.

Στην διαφήμιση της WIND στην οποία και συμμετέχει, εμφανίζεται από την μία στιγμή στην άλλη, από παιδί των φαναριών να γίνεται ποδοσφαιρικό αστέρι. Ωστόσο ο Πίου, ή Τζόελ όπως είναι το πραγματικό όνομά του, δεν είναι ηθοποιός όπως πολλοί πιστεύουν.

Ο Τζόελ κατάγεται από την Νιγηρία αλλά δεν είναι σαφές αν είναι όντως από την «ποδοσφαιρομάνα» επαρχία Ουλιανάμπρε και βρίσκεται στην Ελλάδα νόμιμα εργαζόμενος σε παραγωγές ταινιών ως βοηθός μακενιστικού (χειρισμός κάμερας και εξαρτημάτων αυτής).

Ο Τζόελ μιλά ελληνικά, είναι παντρεμένος με Ελληνίδα και είναι πατέρας ενός παιδιού. Αυτήν την περίοδο βρίσκεται εκτός Ελλάδας καθώς έχει επισκεφτεί τη χώρα του τη Νιγηρία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ