O Google Chrome κάνει εισβολή στα iPad και iPhone - iefimerida.gr

O Google Chrome κάνει εισβολή στα iPad και iPhone

O Google Chrome κάνει εισβολή στα iPad και iPhone
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Google Chrome εισέβαλε κυριολεκτικά στον κόσμο της Apple, με μία νέα έκδοση, η οποία προσαρμόζεται σε iPhone και iPad. Η πρωτοβουλία, σύμφωνα με τους αναλυτές, εντάσσεται στη στρατηγική της Google, που θέλει τον Chrome πανταχού παρών σε οποιαδήποτε συσκευή συνδέεται στο διαδίκτυο.

Η κίνηση της Google ανάβει καινούριες φωτιές στον πόλεμό της με την Apple, αφού με την κίνησή της αυτή προσπαθεί να υποκαταστήσει το λογισμικό πλοήγησης Safari, το οποίο βρίσκεται προεγκατεστημένο στα προϊόντα της Apple.

Η ανακοίνωση μάλιστα έρχεται αμέσως μετά την αποκάλυψη των σχεδίων της Google να κυκλοφορήσει στην αγορά τον δικό της υπολογιστή-ταμπλέτα Nexus, που θα κατασκευάζεται σε συνεργασία με την Asus και θα ανταγωνιστεί άμεσα το iPad.

Ο Google Chrome για τις συσκευές αυτές θα είναι δωρεάν και η εταιρία θα έχει κάποια έσοδα από τις διαφημιστικές προμήθειες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ