Απλήρωτοι οι υπάλληλοι της ΝΔ, φοβούνται απολύσεις - iefimerida.gr

Απλήρωτοι οι υπάλληλοι της ΝΔ, φοβούνται απολύσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ίδια ώρα που η Νέα Δημοκρατία επιτίθεται -και δικαίως- στην κυβέρνηση για τις αντεργατικές πολιτικές της, κρατάει απλήρωτους εκατοντάδες υπαλλήλους της, πολλοί από τους οποίους μάλιστα τρέμουν στην ιδέα ότι μπορεί να βρεθούν άνεργοι.Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του "iefimerida.gr", περίπου 380 εργαζόμενοι στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Συγγρού δεν είχαν πληρωθεί μέχρι χθες Τρίτη το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου, ενώ η ενημέρωση που έχουν είναι πως δεν θα πληρωθούν πλήρως ούτε το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου.

Τα οικονομικά του κόμματος είναι σε άθλια κατάσταση, και οι φήμες που κυκλοφορούν είναι πως καταβάλλεται προσπάθεια από τον Γενικό Διευθυντή Θανάση Σκορδά να πάρουν αυτή την εβδομάδα το μισό δεκαπενθήμερο του Απριλίου «και τα υπόλοιπα βλέπουμε».

Η ανησυχία των υπαλλήλων της Νέας Δημοκρατίας εντείνεται και από το γεγονός ότι υπάρχουν πληροφορίες για λίστα με 40 υπαλλήλους υπό απόλυση, αν. και οι ιθύνοντες στη Συγγρού το διαψεύδουν μετά βδελυγμίας.

Οι μόνοι από τους εργαζόμενους που δεν έχουν λόγους ανησυχίας είναι οι αποσπασμένοι από διάφορες θέσεις του Δημοσίου, οι οποίοι πληρώνονται από τις υπηρεσίες τους και δεν είναι λίγοι. Υπάλληλοι της Βουλής αλλά και πολλών υπουργείων που εργάζονται νομίμως για τη Νέα Δημοκρατία, έχοντας πάρει αποσπάσεις οι οποίες ανανεώνονται διαρκώς. Πάντως, υπάρχουν και περιπτώσεις αποσπασμένων που επέστρεψαν στις υπηρεσίες τους, καθώς δεν ήταν αρεστοί στους αξιωματούχους του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι η Νέα Δημοκρατία χρωστά 105.000.000 στην Αγροτική Τράπεζα, με λήξη σύμβασης το 2013 και 15.000.000 ευρώ στην Τράπεζα Πειραιώς, με λήξη σύμβασης το 2015. Τα συνολικά δάνεια του κόμματος υπερβαίνουν τα 120.000.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ