Αποχωρεί οριστικά από την ενεργό δράση ο Νίκος Λυμπερόπουλος - iefimerida.gr

Αποχωρεί οριστικά από την ενεργό δράση ο Νίκος Λυμπερόπουλος

Οριστική το «αντίο» του Λυμπερόπουλου από την ενεργό δράση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος ξεκαθάρισε πως η απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση είναι οριστική εκτός και αν δεχτεί μία εξωπραγματική πρόταση από ομάδα του εξωτερικού.

Ο 37χρονος επιθετικός με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Live Sport» αναφέρθηκε στην συνομιλία που είχε με τον Θωμά Μαύρο, όπου του ανακοίνωσε την απόφασή του να πει οριστικό αντίο στην ΑΕΚ και το ποδόσφαιρο. «Εδώ λέω: αντίο! Η απόφασή μου να σταματήσω είναι οριστική. Για μένα το κεφάλαιο ποδόσφαιρο έχει κλείσει. Το μοναδικό πράγμα που θα με έκανε να αναθεωρήσω την απόφασή μου αυτή θα ήταν μία εξωπραγματική πρόταση από το εξωτερικό και μόνο. Πλέον απολαμβάνω τις διακοπές μου με την οικογένειά μου», τόνισε αρχικώς ο πολύπειρος άσος και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνομιλία του με τον Θωμά Μαύρο:

«Μιλήσαμε τηλεφωνικά σε εξαιρετικό κλίμα με τον Θωμά Μαύρο. Με ρώτησε τι σκοπεύω να κάνω ενόψει της νέας σεζόν και τον ενημέρωσα πως έχω αποφασίσει να σταματήσω. Στη συνέχεια - σε φιλολογικό επίπεδο - με βολιδοσκόπησε για το αν θα ενδιαφερόμουν να αναλάβω μία θέση στο τμήμα σκάουτινγκ. Του εξήγησα πως δεν νοιώθω έτοιμος. Δεν το έχω ψάξει το θέμα και δεν θέλω να κάνω βιαστικά βήματα. Ως ποδοσφαιριστής είχα μάθει να δίνει το 100%. Έτσι θα πράξω και στο επόμενο βήμα μου. Είμαι υπόχρεος σε αυτή την ομάδα και νιώθω πως είναι νωρίς να ξεκινήσω κάτι τέτοιο. Ίσως στο μέλλον».

Ο «Λύμπε» σχολίασε και την προσπάθεια του Θωμά Μαύρου: «Κατ' αρχάς πρέπει να πω ότι ζούμε σε πολύ δύσκολες εποχές και η προσπάθειά του είναι εξαιρετικά δύσκολη. Μακάρι να πετύχει για το καλό της ΑΕΚ».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ