Ντελ Μπόσκε: «Δεν μετανιώνω που δεν αποκλείσαμε την Ιταλία» - iefimerida.gr

Ντελ Μπόσκε: «Δεν μετανιώνω που δεν αποκλείσαμε την Ιταλία»

Euro 2012
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ισπανία θα βρεθεί αντιμέτωπη στον τελικό του Euro 2012 με την Ιταλία, όμως ο τεχνικός των «φούριας ρόχας» Βιθέντε Ντελ Μπόσκε δεν μετάνιωσε που η ομάδα του, ενώ μπορούσε, δεν απέκλεισε τους Ιταλούς στην φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Οι πρωταθλητές κόσμου εάν παραχωρούσαν ισοπαλία με σκορ 2-2 στην Κροατία, θα απέκλειαν την «σκουάντρα ατζούρα» από την συνέχεια της διοργάνωσης. «Δεν μετανιώνω που δεν αποκλείσαμε την Ιταλία από την διοργάνωση. Κάναμε αυτό που έπρεπε απέναντι στην Κροατία. Θα παίξουμε με τα όπλα μας και θα διατηρήσουμε το στυλ παιχνιδιού μας κόντρα στην Ιταλία, όμως πιστεύω πως θα είναι ένα παιχνίδι 50-50», δήλωσε αρχικώς ο 61χρονος προπονητής και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Εχουμε δύο ημέρες να προετοιμαστούμε για τον αγώνα και θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε τον τελικό με τον καλύτερο τρόπο. Είναι πολύ δυνατοί έχοντας τέσσερις παίκτες στην αμυντική γραμμή τους. Πιστεύω ότι θα αγωνιστούν με τον ίδιο τρόπο όπως και με τη Γερμανία. Δεν θα βασιστούμε στο πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι, όπως και η Ιταλία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ