Ολυμπιονίκης κολυμβήτρια ποστάρει φωτoγραφίες της με μπικίνι [εικόνες] - iefimerida.gr

Ολυμπιονίκης κολυμβήτρια ποστάρει φωτoγραφίες της με μπικίνι [εικόνες]

Ολυμπιονίκης κολυμβήτρια ποστάρει φωτoγραφίες της με μπικίνι [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αυστραλέζα παγκόσμια πρωταθλήτρια Στέφανι Ράις έγινε μεγάλο θέμα συζήτησης μετά την απόφασή της να ποστάρει μια φωτό της που φοράει ένα σέξι μπικίνι. Σε τέτοιο σημείο που άρχισαν να την κοπιάρουν όλοι. Από φίλες της (για να της δώσουν κουράγιο), μέχρι γνωστοί κωμικοί (για να την σατιρίσουν.

Το μαγιό καθεαυτό, ονόματι Tomb Raider, είναι σχετικά σεμνό. Και ο μόνος λόγος που το φόρεσε η Στέφανι ήταν για να ευχαριστήσει την σχεδιάστρια φίλη της Έλι Γκονσάλες που της το έκανε δώρο.

Αλλά τα μίντια επιμένουν τώρα να ζητούν την αποβολή της από την εθνική ομάδα. Ενώ ενδεχομένως να υπάρχει και θέμα με την Speedo, που είναι ο επίσημος σπονσοράς της.

Ουσιαστικά το πρόβλημα είναι ότι η Ράις έχει βεβαρυμένο παρελθόν, καθώς έχει τουιτάρει πριν από δυο χρόνια μια φωτό της όπου είναι ντυμένη σέξι αστυνομικός.

Αλλά αυτό δεν δικαιολογεί τις διαστάσεις που έχει πάρει το ζήτημα. Το οποίο έχει καταντήσει σχεδόν κωμωδία, καθώς φίλες της βγαίνουν φωτό με το ίδιο μαγίο για να την υποστηρίξουν, την ίδια ώρα που το ίδιο κάνουν γνωστοί κωμικοί (όπως ο Μάικλ Γουίπλι) για να την κράξουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ