Εντυπωσιακή επιχείρηση για τη διάσωση μίας λεοπάρδαλης στην Ινδία [βίντεο] - iefimerida.gr

Εντυπωσιακή επιχείρηση για τη διάσωση μίας λεοπάρδαλης στην Ινδία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μία δύσκολη επιχείρηση διάσωσης ήρθαν αντιμέτωποι δασοφύλακες στην Ανατολική Ινδία, όταν ενημερώθηκαν απο τους χωρικούς για μία άγρια λεοπάρδαλη που είχε πέσει στη δεξαμενή νερού που χρησιμοποιούσαν για να ποτίζουν τις φυτείες και κινδύνευε να πνιγεί.

Οι εργάτες της φυτείας τσαγιού στην περιοχή Σιλιγκούρι, είδαν το άτυχο ζώο την ώρα που πήγαιναν να πιάσουν δουλειά και αμέσως ειδοποίησαν τους δασοφύλακες.

Στη συνέχεια και τηρώντας απόσταση ασφαλείας, παρακολούθησαν την επιχείρηση διάσωσης της λεοπάρδαλης απο τους δασοφύλακες, οι οποίοι προσπάθησαν να τη βοηθήσουν να βγει απο την δεξαμενή και να ανέβει στην επιφάνεια, χρησιμοποιώντας ένα δίχτυ.

Τελικά, η λεοπάρδαλη πιάστηκε απο το δίχτυ που της πέταξαν και σκαρφάλωσε στο έδαφος, ενω όλοι οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα άγρια ζώα περιφέρονται κοντά σε οικισμούς στην Ινδία, λόγω της καταστροφής των οικοτόπων τους, γεγονός που καθιστά πολύ δύσκολη την εξεύρεση τροφής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ