Βουτσάς: «Λατρεύω Μενεγάκη. Οι άλλες είναι γιαούρτια, με ημερομηνία λήξης» - iefimerida.gr

Βουτσάς: «Λατρεύω Μενεγάκη. Οι άλλες είναι γιαούρτια, με ημερομηνία λήξης»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απόλυτη προτίμησή του στην ωραία Ελένη εκδήλωσε ο αγαπημένος πρωταγωνιστής σε πρόσφατη συνέντευξή του. Εκεί που ανακοίνωσε επίσης ότι θα πεθάνει το 2043.

«Τη λατρεύω την Ελένη Μενεγάκη. Την αγαπώ ως γυναίκα, γιατί είναι μια κούκλα και είναι η μόνη που ξέρει να διαχειρίζεται σωστά τον εαυτό της. Έχει μεγάλο ταλέντο. Όλες οι άλλες είναι σαν τα γιαούρτια, που έχουν ημερομηνία λήξης». Αυτή είναι η πλήρης δήλωση του Κώστα Βουτσά στο περιοδικό ΕΓΩ.

O οποίος στην ηλικία που είναι (και με βάση την μέχρι τώρα πορεία του) δεν έχει ανάγκη να κάνει δημόσιες σχέσεις ή να είναι διπλωματικός. Κάτι που σημαίνει ότι αυτή είναι όντως η άποψή του.

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης μίλησε και για τον τσακωμό του με τον Χάρο: «Όταν μου λένε 'να τα εκατοστήσεις' , τους λέω 'μη με καταριέστε'. Έχω τσακωθεί με τον χάρο. Έχω αποφασίσει ότι θα φύγω από τη ζωή το 2043».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ