Κουτσουλιές αηδονιού τρίβει κάθε πρωί στην μούρη του ο Τομ Κρουζ - iefimerida.gr

Κουτσουλιές αηδονιού τρίβει κάθε πρωί στην μούρη του ο Τομ Κρουζ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο 49χρονος σταρ, που φοβάται τους πλαστικούς χειρούργους, έχει βρει -λέει- νέα θαυματουργή θεραπεία για να διατηρηθεί νέος. Και μάλιστα εντελώς οργανική.

«O Τομ άρχισε να πειραματίζεται πρόσφατα με την μάσκα προσώπου από κουτσουλιές αηδονιού, μετά από πρόταση ενός διάσημου φίλου (σ.σ. Ντέιβιντ Μπέκαμ). Τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά. Δεν το θεωρεί ματαιόδοξο ή περίεργο. Για την ακρίβεια λέει πως υπάρχουν πολύ πιο extreme κούρες εκεί έξω». Αυτό δηλώνει στενός φίλος του Κρουζ στο περιοδικό Now, το οποίο και δημοσίευσε την συγκεκριμένη είδηση.

Η πανάκριβη αυτή μάσκα προσώπου περιλαμβάνει να αναμείξεις φρέσκες κουτσουλιές αηδονιού με ρυζάλευρο και νερό και μετά να την απλώσεις στο πρόσωπό σου.

Σύμφωνα με την Νεοουρκέζα αισθητικό Σιζούκα Μπέρνσταιν, «Οι κουτσουλιές αηδονιού λειτουργούν ως απολεπιστικό που καθαρίζει το δέρμα, ενώ παράλληλα του προσθέτει λάμψη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ