Η Μέρκελ ζήτησε γιγαντοοθόνη για να δει το Γερμανία-Ιταλία, αλλά δεν της έγινε το χατίρι - iefimerida.gr

Η Μέρκελ ζήτησε γιγαντοοθόνη για να δει το Γερμανία-Ιταλία, αλλά δεν της έγινε το χατίρι

Η Μέρκελ ζήτησε γιγαντοοθόνη για να δει το Γερμανία-Ιταλία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί οι Ευρωπαίοι ηγέτες να είναι γνωστοί ποδοσφαιρόφιλοι, ωστόσο κατά το δείπνο της Συνόδου Κορυφής, δεν θα παρακολουθήσουν τον κρίσιμο αγώνα για τα ημιτελικά του Euro 2012 μεταξύ Γερμανίας και Ιταλίας παρά... το σχεδιασμό που είχε κάνει η Άνγκελα Μέρκελ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ίδια η καγκελάριος της Γερμανίας, είχε ζητήσει γιγαντοοθόνη έτσι ώστε μαζί με τον Ιταλό πρωθυπουργό, Μάριο Μόντι, να παρακολουθήσουν το πολυαναμενόμενο ματς.

Τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες του γερμανικού κρατικού μέσου ARD, ορισμένοι εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους για κάτι τέτοιο, δεδομένου ότι πρόκειται για την πιο κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής εδώ και πολλά χρόνια. Ανταποκριτής του δικτύου φέρεται να είπε μάλιστα πως σε μία τέτοια Σύνοδο, εάν έβλεπαν ποδόσφαιρο, θα ήταν... για σφαλιάρες.

Τελικά το παιχνίδι δεν θα το παρακολουθήσει κανείς από τους παρευρισκόμενους Ευρωπαίους ηγέτες. Ωστόσο δεν θα έχουν άγνοια καθώς οι συνεργάτες τους θα τους ενημερώνουν με sms...

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ