Μόνο η Χρυσή Αυγή δεν έχει προτείνει ακόμη (;) Αντιπρόεδρο της Βουλής - iefimerida.gr

Μόνο η Χρυσή Αυγή δεν έχει προτείνει ακόμη (;) Αντιπρόεδρο της Βουλής

Μόνο η Χρυσή Αυγή δεν έχει προτείνει ακόμη (;) Αντιπρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mόνο ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης έχει προταθεί μέχρι στιγμής για τη θέση του προέδρου της Βουλής, η ψηφοφορία για την ανάδειξη του οποίου είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή το πρωί στις 11. Επίσης, όλα τα κόμματα, τα οποία δικαιούνται να εκπροσωπηθούν στο προεδρίο της Βουλής, έχουν ήδη υποβάλλει τις προτάσεις τους, με εξαίρεση τη Χρυσή Αυγή.

Από τη Ν.Δ. προτεινόμενοι για τις θέσεις αντιπροέδρων της Βουλής στην αυριανή ψηφοφορία, που θα γίνει αμέσως μετά την ανάδειξη του νέου προέδρου της Βουλής, είναι για τη θέση του Α΄ αντιπροέδρου ο Ιωάννης Τραγάκης, του Β΄ αντιπροέδρου ο Θανάσης Νάκος και του Γ΄ αντιπροέδρου ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Για τις θέσεις των κοσμητόρων προτείνονται οι βουλευτές της Ν.Δ. Κώστας Κουκοδήμος και Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Για τις θέσεις των γραμματέων προτείνονται οι νεότεροι σε ηλικία βουλευτές της Ν.Δ. Γιάννης Κεφαλογιάννης, Χρήστος Δήμας, Κώστας Κατσαφάδος και Μάξιμος Σενετάκης.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ έγινε γνωστό ότι για τη θέση του Δ΄ αντιπροέδρου προτείνεται ο Ιωάννης Δραγασάκης. Για τη θέση κοσμήτορα προτείνεται ο Νάσος Αθανασίου και για τη θέση του γραμματέα η Μαρία Μπόλαρη.

Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο Νίκος Βούτσης. Κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι οι βουλευτές Παναγιώτης Λαφαζάνης, Δημήτρης Παπαδημούλης και Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Από το ΠΑΣΟΚ, για τη θέση του πέμπτου αντιπροέδρου θα προταθεί ο βουλευτής Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο οποίος είχε εκλεγεί αντιπρόεδρος και στην προηγούμενη Βουλή.

Από τους Ανεξάρτητους Ελληνες θα προταθεί για τη θέση του έκτου αντιπροέδρου η βουλευτής Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί, επισήμως, η πρόταση της Χρυσής Αυγής για τον έβδομο αντιπρόεδρο της Βουλής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ