Βενιζέλος στις Βρυξέλλες: Η Ελλάδα έχει μια κυβέρνηση αξιόπιστη - iefimerida.gr

Βενιζέλος στις Βρυξέλλες: Η Ελλάδα έχει μια κυβέρνηση αξιόπιστη

Βενιζέλος στις Βρυξέλλες: Η Ελλάδα έχει μια κυβέρνηση αξιόπιστη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την θέση ότι η Ελλάδα έχει μια νέα κυβέρνηση αξιόπιστη, που πιστεύει στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και έχει συνείδηση των δεσμεύσεών της Ελλάδας εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος προσερχόμενος στη σύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, στις Βρυξέλλες.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι «οι ευρωπαίοι σοσιαλιστές προτίθενται να υιοθετήσουν κοινό ανακοινωθέν για την ανάπτυξη και την ανάγκη δημιουργίας θέσεων εργασίας, κάτι που, αποτελεί κλεδί και για την Ελλάδα, καθώς θα πρέπει να τερματισθεί ο φαύλος κύκλος της ύφεσης και της ανεργίας».

«Θέλουμε να κινηθούμε σε συνεννόηση και συνεργασία με τους εταίρους» σημείωσε ο κ. Βενιζέλος προσθέτοντας ότι ότι είναι αναγκαία η αναθεώρηση των όρων της δανειακής σύμβασης με τις απαιτούμενες προσαρμογές και διορθώσεις.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ