Χρήστος Βασιλόπουλος: «Γιατί το πουλάκι μου κάνει τσίκι τσίκι γιαγιά;» - iefimerida.gr

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Γιατί το πουλάκι μου κάνει τσίκι τσίκι γιαγιά;»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γνωστός πρωταγωνιστής -που προσπαθεί να χτίσει καριέρα στην άλλη όχθη του Ατλαντικού- συνεχίζει να προκαλεί με μια ακόμη συνέντευξή του, αυτή την φορά στο Down Town Κύπρου.

«Ανακάλυψα την υπερσεξουαλικότητά μου στην ηλικία των 6 ετών. Θυμάμαι ότι πήγαινα στη γιαγιά μου- μία πολύ ροκ γυναίκα για την εποχή της- και της έλεγα 'γιαγιά, μπορείς να μου πεις γιατί το πουλάκι μου κάνει τσίκι τσίκι;'. Ενώ ο παππούς μου, λίγο αργότερα- επίσης ένας πολύ open στις απόψεις του τύπος-, μου είχε δώσει μία πολύ ωραία συμβουλή σε σχέση με το sex, με την οποία συμφωνώ και επαυξάνω: 'Το πηγάδι δεν παθαίνει τίποτα. Μόνο ο κουβάς που ανεβοκατεβαίνει'».

Αυτή είναι μια από τις προβοκατόρικες δηλώσεις που έκανε ο ζεν πρεμιέ στα πλαίσια της συνέντευξης του με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου στο Down Town Κύπρου.

Εκεί όπου επίσης μίλησε για τον καλλιτεχνικό χώρο ( «Δεν νομίζω να υπάρχει καλλιτέχνης που να μην έχει σεξουαλικές διαστροφές. Γιατί όλοι οι καλλιτέχνες- ζωγράφοι, ηθοποιοί, τραγουδιστές, φωτογράφοι- είμαστε λίγο 'άρρωστα μυαλά'- με την καλή έννοια»), τον αυνανισμό ( «Δεν έχω ζήσει μεγάλη περίοδο χωρίς σεξ. Για μένα αποτελεί ένα είδος εκτόνωσης- ακόμη και ο αυνανισμός») και το cyber sex ( «Έχω κάνει skype sex. Με τη γυναίκα μου. Ποιος δεν το χει κάνει μωρέ; Επειδή οι άλλοι το παίζουν μη μου άπτου και παρουσιάζονται 'αλώβητοι', 'άθικτοι' και 'καθωσπρέπει' στις συνεντεύξεις τους και δεν ομολογούν τα αυτονόητα που κάνουν όλοι οι καθημερινοί άνθρωποι; Σιγά τις μπούρδες»).

Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο πράγμα που μπορείς να αποκαλέσεις τον Χρήστο Βασιλόπουλο είναι ανειλικρινή. Ειδικά σε ότι έχει κάνει με τις σεξουαλικές του εμπειρίες. Όπως φαίνεται από δηλώσεις του όπως : «Είναι μία εποχή που κάνεις τα πάντα για να κάνεις sex και να μην χάσεις το αιδοίο που σε περιτριγυρίζει», «Πιο μικρός πίστευα ότι το ομαδικό sex δεν εμπεριέχει συναίσθημα αλλά, μεγαλώνοντας, πιστεύω ότι έχω αλλάξει: Το ομαδικό sex θα μπορούσε να εμπεριέχει συναίσθημα, αν και ο άξονας σου είναι μόνο ένας» και «Ο ιδανικός συνδυασμός στο ομαδικό σεξ είναι ένας άντρας και δυο γυναίκες. Πόσο πιο ωραίο πράγμα είναι να βλέπεις δύο γυναίκες να συνευρίσκονται;».

Όσον αφορά τα μελλοντικά του τηλεοπτικά σχέδια, αποκάλυψε πως «Κάναμε έναν πιλότο για ένα σήριαλ, για τηλεοπτικό κανάλι της Κύπρου, και τώρα περιμένουμε το πράσινο φως ώστε να προχωρήσουμε. Είναι μία κωμωδία γυρισμένη στο Λος Άντζελες με Έλληνες ηθοποιούς- μεταξύ άλλων με την Κατερίνα Μουτσάτσου και την Ελίνα Λουκά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ