58.000 ευρώ κοστίζει το να δεις την Σκάρλετ Γιόχανσον όπως την γέννησε η μάνα της [εικόνες] - iefimerida.gr

58.000 ευρώ κοστίζει το να δεις την Σκάρλετ Γιόχανσον όπως την γέννησε η μάνα της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

71 μήνες στην φυλακή και 58.000 ευρώ πρόστιμο αποφάσισε το δικαστήριο ότι πρέπει να πληρώσει ο 35χρονος χάκερ που δημοσίευσε αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Σκάρλετ. Ανοίγοντας ουσιαστικά και σε άλλους την όρεξη, αφού το ποσό είναι εξαιρετικά χαμηλό σε μια αγορά όπου το κουτσομπολίστικα περιοδικά πληρώνουν 100.000$ για μια φωτό του Πάτινσον και της Στιούαρτ να φιλιούνται.

«Ένιωσα βιασμένη. Ήταν πραγματικά απαίσιο αυτό που μου συνέβη. Μέχρι τότε, δεν είχε ιδέα πόσο ευάλωτοι είμαστε όλοι μας. Πλέον όμως, το ανακαλύπτουμε σχεδόν καθημερινά, ειδικότερα με τα τελευταία σκάνδαλα με τους χάκερς που κλέβουν προσωπικές φωτογραφίες από κινητά τηλέφωνα και e-mails», είχε δηλώσει σχετικά η Σκάρλετ Γιόχανσον.

58.000 ευρώ κοστίζει το να δεις την Σκάρλετ Γιόχανσον όπως την γέννησε η μάνα της [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Και που να ήξερε δηλαδή πόσο απλό ήταν για τον 35χρονο Κρίστοφερ Τσάνει (που ήταν ένας συνηθισμένος χρήστης και όχι καμία ιδιοφυΐα) να μπει και να χακέψει το e-mail της. Καθώς επίσης και τα αντίστοιχα των Βανέσα Χάτζενς, Τζέσικα Άλμπα και Κριστίνα Αγκιλέρα.

Συνολικά το ποσό που καλείται να πληρώσει ως ηθική βλάβη ο 35χρονος δράστης ανέρχεται σε 150.000 δολάρια, με πιο «ριγμένη» από όλους να είναι η Αγκιλέρα, η οποία θα λάβει μόλις 7.500 δολάρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ