Η εκτέλεση πέναλτι αλά Πανένκα του Σέρχιο Ράμος [βίντεο] - iefimerida.gr

Η εκτέλεση πέναλτι αλά Πανένκα του Σέρχιο Ράμος [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ισπανία νίκησε 4-2 την Πορτογαλία στα πέναλτι και έγραψε ιστορία, μια και θα αγωνιστεί σε τρίτο συνεχόμενο τελικό μεγάλης διοργάνωσης (Euro, Μουντιάλ) ενώ ο Σέρχιο Ράμος έδωσε απάντηση στους επικριτές του εκτελώντας το πέναλτι αλά Πανένκα.

Ο Ισπανός αμυντικός είχε μπει στο μάτι του κυκλώνα μετά το χαμένο πέναλτι στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπάγερν Μονάχου, που το είχε στείλει ψηλά άουτ και με την εκτέλεση στον ημιτελικό του Euro 2012 έδωσε απαντήσεις στα πικρόχολα σχόλια με την ψυχραιμία του να σκάψει την μπάλα.

«Είχα σχεδιάσει να εκτελέσω το πέναλτι με αυτόν τον τρόπο. Μετά το χαμένο μου πέναλτι στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, κάποιοι έλεγαν πως δεν μπορούσα να αναλάβω μία τέτοια ευθύνη. Όμως είχα αυτοπεποίθηση και ήθελα να ξαναδοκιμάσω. Σίγουρα ήταν ρίσκο να σουτάρω έτσι, αλλά είχα δει πώς κινείτο ο τερματοφύλακας και ήμουν σχεδόν σίγουρος πως θα πέσει σε γωνία», δήλωσε ο 26χρονος άσος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ