Κεδίκογλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει αντιπολίτευση στην ίδια την χώρα

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά πως ο Αλέξης Τσίπρας ασκεί αντιπολίτευση στην ίδια την χώρα.

«Ο κ. Τσίπρας μια ημέρα πριν τη Σύνοδο Κορυφής, αντί να συνεισφέρει στην εθνική προσπάθεια, επιλέγει για άλλη μια φορά να κάνει αντιπολίτευση στην ίδια τη χώρα. Προφανώς, αυτό εννοεί ο ΣΥΡΙΖΑ όταν μιλά στον ελληνικό λαό για υπεύθυνη αντιπολίτευση» είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας σε δηλώσεις του για την Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες ανέφερε ότι «όσο περνάει ο καιρός, οι ευκαιρίες θα συρρικνώνονται δραματικά».

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε η κυβέρνηση όχι μόνο δεν ήταν έτοιμη για διαπραγμάτευση αλλά ούτε ικανή να συγκροτήσει ένα επαρκές κυβερνητικό σχήμα.

«Με λύπη παρακολουθώ ότι τα τρία μνημονιακά κόμματα που πήραν εντολή να κυβερνήσουν εξαντλήσαν όλο το σχεδιασμό τους στην αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ ενώ για αυτές τις υψηλές απαιτήσεις διεκδίκησης και επαναδιαπραγμάτευσης, όπως και οι ίδιοι βιάστηκαν να πουν προεκλογικά, δεν έχουν κανένα σχέδιο και καμιά οργάνωση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλ. Τσίπρας.

Η κυβέρνηση, πρόσθεσε, δεν θα προσπαθήσει καν να υπερβεί τον πήχη αλλά «θα περάσει από κάτω».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ