Ζουράρις: Ο Σταύρος Θεοδωράκης, πουλάει μούρη, αλλά είναι ωραίο παιδί [βίντεο] - iefimerida.gr

Ζουράρις: Ο Σταύρος Θεοδωράκης, πουλάει μούρη, αλλά είναι ωραίο παιδί [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το δικό του χαρακτηριστικό ύφος σχολίασε σε συνέντευξή του ο Κώστας Ζουράρις τα αποτελέσματα των εκλογών, το δικομματισμό, την άνοδο της Χρυσής Αυγής, αλλά και τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι», ο πολιτικός επιστήμονας και συγγραφέας αρνήθηκε να μιλήσει για την «πολιτική του δικομματισμού και τα κομματοπαράσιτα», ενώ προέβλεψε ότι μέσα σε μερικούς μήνες θα έρθει η τιμωρία του δικομματισμού.

Σχετικά με τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είπε ότι από τη στιγμή που ψηφίστηκε πρέπει να αντιμετωπίζουμε το κόμμα αυτό στο πλαίσιο της δημοκρατίας, και ότι αν αφομοιωθεί από το πολιτικό σύστημα, θα απορροφηθεί και θα σβήσει «όπως έγινε και με το ΛΑΟΣ».

Παράλληλα, κληθείς να κάνει μια πρόβλεψη για το μέλλον ανέφερε ότι «στην Ελλάδα δεν πιάνουμε πάτο γιατί είμαστε η μόνη χώρα στον κόσμο που έχει και τον απόπατο».

Τέλος, στην ερώτηση τί παρακολουθεί στην τηλεόραση, ο Κώστας Ζουράρις απάντησε ότι βλέπει ιστορικά ντοκιμαντέρ, εκπομπές για ζώα και περιηγήσεις σε μουσεία, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν βλέπει την εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Θεοδωράκης υπήρξε μαθητής μου και δεν τον βλέπω γιατί πουλάει μούρη. Ο δημοσιογράφος πρέπει να είναι διάμεσος, όχι να πουλάει μούρη. Είναι και κατατονικός λίγο οπότε δεν...αν και είναι πολύ ωραίο παιδί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ