«Ο Ινιέστα είναι καλύτερος από τον Μέσι και τον Ρονάλντο» - iefimerida.gr

«Ο Ινιέστα είναι καλύτερος από τον Μέσι και τον Ρονάλντο»

Ισπανία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντάβιντ Σίλβα πιστεύει πως ο συμπαίκτης του στην εθνική Ισπανίας Αντρές Ινιέστα είναι καλύτερος από τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο τονίζοντας πως ο μέσος της Μπαρτσελόνα κάνει πιο δύσκολα πράγματα μέσα στο γήπεδο από τους δύο σούπερ σταρ.

«Ο Τύπος με ρωτάει συχνά για το ποιος είναι καλύτερος μεταξύ Μέσι και Ρονάλντο αλλά για μένα το θέμα είναι ξεκάθαρο. Το νούμερο ένα είναι ο Αντρές Ινιέστα. Είναι συμπαίκτης μου στην εθνική ομάδα και βλέπω πως μπορεί να κάνει ακόμα πιο δύσκολα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο από τους άλλους δύο», τόνισε ο διεθνής μεσοεπιθετικός και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Ο Αντρές είναι μαγικός με την μπάλα στα πόδια, ένας πολύ μεγάλος παίκτης για την ομάδα. Δεν γνωρίζω προσωπικά τον Μέσι ή τον Ρονάλντο, όμως ο Ινιέστα είναι πολύ μεγάλος παίκτης και σπουδαίος χαρακτήρας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ