Νικολαΐδης σε Μαύρο: «Είσαι το ίνδαλμά μου-Είμαι μαζί σου 100%» - iefimerida.gr

Νικολαΐδης σε Μαύρο: «Είσαι το ίνδαλμά μου-Είμαι μαζί σου 100%»

Νικολαΐδης σε Μαύρο: «Είμαι μαζί σου 100%»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Θωμά Μαύρο το βράδυ της Τρίτης εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στην προσπάθεια του παλαίμαχου επιθετικού για την ΑΕΚ.

Ο πρώην πρόεδρος της Ενωσης τόνισε στο νέο διοικητικό ηγέτη της ομάδας πως θα είναι κοντά του σε ότι χρειαστεί, ενώ πρόσφερε την βοήθειά του αναφορικά με τις επαφές με την κυβέρνηση και την Εφορία. «Θωμά, θέλω να εκφράσω την απόλυτη στήριξή μου στην προσπάθειά σου. Είμαι μαζί σου 100%. Είσαι ο ήρωας των παιδικών μου χρόνων και αυτό δεν αλλάζει. Είσαι το ίνδαλμά μου και θα στηρίξω την προσπάθεια που κάνεις.

»Είμαι κοντά σου σε ό,τι χρειαστείς. Εάν μπορώ να βοηθήσω σε επίπεδο επαφών με την κυβέρνηση ή την Εφορία, εάν μπορώ να εξασφαλίσω κάποια χορηγία για την ομάδα, θα είμαι στη διάθεσή σου. Ο,τι χρειαστείς από μένα θα το έχεις. Πάμε όλοι μαζί ενωμένοι να σώσουμε την ομάδα», είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης στον Θωμά Μαύρο όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Ντέμης Νικολαΐδης Θωμάς Μαύρος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ