Έφυγε απο τη ζωή η σεναριογράφος του Julie&Julia, Νόρα Έφρον, σε ηλικία 71 ετών - iefimerida.gr

Έφυγε απο τη ζωή η σεναριογράφος του Julie&Julia, Νόρα Έφρον, σε ηλικία 71 ετών

Έφυγε απο τη ζωή η σεναριογράφος του Julie&Julia
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέθανε στη Νέα Υόρκη, σε ηλικία 71 ετών, η συγγραφέας και σκηνοθέτης Νόρα Εφρον, σεναριογράφος γνωστών ταινιών όπως «Όταν ο Χάρι συνάντησε τη Σάλι», «Sleepless in Seattle» και «Julie&Julia», η ανακοίνωση του θανάτου της έγινε λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη ότι ήταν βαριά άρρωστη.

Εκπρόσωπος της εκδοτικής εταιρείας Random House, ανέφερε στο Ρόιτερς ότι η Έφρον ήταν «βαριά άρρωστη».

Νωρίτερα στη Νέα Υόρκη δημοσιογράφοι ανέφεραν ότι είχαν μιλήσει με τον γιο της Εφρον, και ότι η οικογένεια προγραμματίζει ήδη την κηδεία.

«Μου είπαν σήμερα το πρωί ότι πέθαινε, αλλά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω» ανάφερε η Λιζ Σμιθ αρθρογράφος της Hollywood Reporter.

Η Έφρον, δεν είχε δημοσίως πει, η ίδια ή κάποιος εκπρόσωπος της, αν πάσχει από κάποια βαριά ασθένεια

Κατά τη διάρκεια της μακράς σταδιοδρομίας της η Εφρον έγραψε για εφημερίδες και περιοδικά δημοσίευσε βιβλία και δοκίμια, αλλά έγινε περισσότερο γνωστή για τη δουλειά της στον κινηματογράφο, ενω ήταν υποψήφια για τρία Όσκαρ σεναρίου για τις ταινίες «Silkwood», «When Harry Met Sally» και «Sleepless in Seattle».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ