Ευριδίκη για Δημητρίου: «Κάποιος να την μαζέψει!!» - iefimerida.gr

Ευριδίκη για Δημητρίου: «Κάποιος να την μαζέψει!!»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η Άντζελα Δημητρίου τελικά να αρνήθηκε την πρόσκληση του Ελληνολιβανέζου εφοπλιστή να τραγουδήσει στα κατεχόμενα -παρότι στην αρχή έλεγε πως η «η μουσική δεν έχει σύνορα»- αλλά χρειάστηκε να προηγηθεί η έντονη αντίδραση Κύπριων καλλιτεχνών.

«Κάποιος να την μαζέψει!!! Τα χρήματα δεν είναι πάνω από την πατρίδα μας κ. Δημητρίου. ΝΤΡΟΠΗ!!! 200,000 Πρόσφυγες, 1619 Αγνοούμενοι, 6,000 Νεκροί...η μουσική σε αυτή την περίπτωση κ. Δημητρίου έχει και παραέχει σύνορα... Είμαι έξαλλη!!!!! Εννοείται ότι δεν θα της επιτραπεί η είσοδος από την ελεύθερη Κύπρο. θα την κάνει από Τουρκία και τότε, θα πρέπει να της απαγορεύσουν την είσοδο σε οποιοδήποτε Ευρωπαϊκό κράτος συμπεριλαμβανομένης κ της Ελλάδας!!!», έγραψε οργισμένη στο λογαριασμό της στο twitter η Ευρυδίκη.

Ενώ πιο ήπια ήταν η στάση του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου «Άλλο η ανεπίσημη επίσκεψη και άλλο πράξη αναγνώρισης του ψευδοκράτους. Άλλο να επισκεφτείς τα ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ αφού η Κυπριακή Κυβέρνηση άνοιξε τα οδοφράγματα ως μέτρο επαναπροσέγγισης. Και άλλο να τραγουδάς ή να δουλεύεις ή να συναλλάσσεσαι επίσημα, οπουδήποτε εκεί, αναγνωρίζοντας το ψευδοκράτος».

Τέλος, η Βαλάντω Τρύφωνος, έφερε τα παραδείγματά της J.Lo και της Shakira «Να πει και κάποιος στην κ. Δημητριου ότι η J.Lo αλλά και η Shakira μόλις έμαθαν για την κατάσταση στην Κύπρο ακύρωσαν κ απολογήθηκαν!!».

H ίδια η Άντζελα δεν θα μπορούσε φυσικά να μείνει σιωπηλή επί του θέματος. Αρχικά έγραψε στο facebook της «Λυπάμαι πραγματικά, για όλο αυτό που έχει δημιουργηθεί! Λιβανέζος φίλος μου, εφοπλιστής μου έκανε πρόταση να κατέβω σε prive party 150 ατόμων για τα γενέθλια του! Ποια συναυλία στην κατεχόμενη Κύπρο! Τόσα χρόνια δέχομαι χειμώνα, καλοκαίρι προτάσεις από την κατεχόμενη Κύπρο και ουδέποτε δέχτηκα!! Γιατί να δεχτώ τώρα; Από το πρωί έχω μιλήσει με φίλους μου επιχειρηματίες της Κύπρου, με πολιτικούς και το έχω αρνηθεί. Έχω εκνευριστεί γιατί νιώθω ότι επιμένουν για κάποιο λόγο! Γιατί αυτή την χρονική στιγμή που περνάει η Κύπρος τα προβλήματα της; Για να στρέψουν ίσως αλλού τα βλέμματα του Λαού; Κάνεις δεν είπε το επιβεβαίωσε η ίδια! Και ξέρετε πολύ καλά ότι έχω το θάρρος της γνώμης μου! Η μουσική δεν έχει σύνορα! Ενώνει και δεν διχάζει! Αλλά στο ψευδοκράτος δεν πήγα ούτε πριν δεκαπέντε χρόνια που είχα την τεράστια επιτυχία και δεν πρόκειται ποτέ να πάω, όχι μόνο για επαγγελματικές προτάσεις, αλλά ούτε και για τουρισμό... όπως έχουν κάνει άλλοι και άλλοι! Αναρωτηθείτε λοιπόν γιατί έγινε όλο αυτό;».

Ενώ στην συνέχεια βγήκε στο κυπριακό Sigmalive και δήλωσε πως «Ούτε νεκρή δεν πρόκειται να πάω στα κατεχόμενα».

Ενώ βρήκε ευκαιρία να τα χώσει και στους Κύπριους καλλιτέχνες λέγοντας «Εγώ δεν είμαι Κύπρια αλλά έχω προσφέρει πολλά για την Κύπρο, πολλά περισσότερα από όσα έχουν προσφέρει οι ίδιοι οι Κύπριοι καλλιτέχνες, η Βίσση και η Ευρυδίκη».

Τέλος, εκδήλωσε την στεναχώρια της και εξέδωσε και μια προειδοποίηση «Είμαι πολύ στενοχωρημένη. Με είπαν ακόμη και πόρνη, κάτι για το οποίο δεν κατηγορήθηκα ποτέ. Αν λοιπόν οι Κυπραίοι θέλουν να με ξαναδούν, να κρατούν το στόμα τους κλειστό. Πρέπει να μάθουν να σέβονται κάποιους καλλιτέχνες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ