Νεκρός σε πισίνα στην Κέρκυρα βρέθηκε Βρετανός τουρίστας - iefimerida.gr

Νεκρός σε πισίνα στην Κέρκυρα βρέθηκε Βρετανός τουρίστας

Νεκρός σε πισίνα στην Κέρκυρα βρέθηκε Βρετανός αναβάτης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νεκρός μέσα σε πισίνα στον Κάβο της Κέρκυρας βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας, ο 22χρονος επαγγελματίας τζόκεϊ, Κάμπελ Γκίλις, είδηση που κάνει το γύρο της Μεγάλης Βρετανίας.

Τραγική ειρωνία συνιστά το γεγονός ότι ο 22χρονος είχε έρθει στην Κέρκυρα προκειμένου να ξεκουραστεί μερικές ημέρες με την ευκαιρία των γενεθλίων του στις 27 Ιουνίου.

Νεκρός σε πισίνα στην Κέρκυρα βρέθηκε Βρετανός τουρίστας | iefimerida.gr 0

Ο νικητής σε βρετανικά πρωταθλήματα ιπποδρομιών βρισκόταν στο νησί με τέσσερις ακόμα γνωστούς τζόκεϊ από τη Μεγάλη Βρετανία καθώς και τον επικεφαλής της φάρμας στην οποία ανήκε.

Ήδη, ο βρετανικός τύπος φιλοξενεί δεκάδες δηλώσεις από αθλητές και παράγοντες της Αγγλίας οι οποίοι δηλώνουν συντετριμμένοι από το θάνατο του αθλητή.

Νεκρός σε πισίνα στην Κέρκυρα βρέθηκε Βρετανός τουρίστας | iefimerida.gr 1

Ο Γκίλις είχε νικήσει μόλις το Μάρτιο το φημισμένο αγώνα του Cheltenham, ενώ το άλογο με το οποίο έτρεχε είχε χάσει τη ζωή του τον περασμένο μήνα σε ατύχημα, όταν πήδηξε το φράχτη της φάρμας και χτυπήθηκε από φορτηγό στον παρακείμενο δρόμο.

«Επιβεβαιώνουμε το θάνατο και παρέχουμε ψυχολογική βοήθεια στους οικείους του τις δύσκολες αυτές ώρες», δήλωσε σήμερα το μεσημέρι εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ