Μαζί στην οθόνη, μαζί και στη ζωή: Διάσημοι που ερωτεύτηκαν στο πλατό [εικόνες] - iefimerida.gr

Μαζί στην οθόνη, μαζί και στη ζωή: Διάσημοι που ερωτεύτηκαν στο πλατό [εικόνες]

Μαζί στην οθόνη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι λίγοι οι αστέρες της μεγάλης οθόνης που βρήκαν τον έρωτα στο πρόσωπο του συμπρωταγωνιστή ή της συμπρωταγωνίστριας τους σε κάποια ταινία ή τηλεοπτική σειρά που γύριζαν μαζί. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί, αλλά δεν είναι οι μόνοι.

Ράιαν Γκόσλινγκ – Ρέιτσελ ΜακΆνταμς

Γνωρίστηκαν το 2004 όταν συμπρωταγωνιστούσαν στην ταινία «The Notebook».Οι δυο τους έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα που όμως δεν κράτησε για πολύ.

Τζένιφερ Γκάρνερ – Μπεν Άφλεκ

Άρχισαν να βγαίνουν το 2004, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Daredevil». Είναι ακόμα μαζί, ευτυχισμένοι με τα τρία παιδιά τους.

Ρόμπερτ Πάτινσον – Κρίστεν Στιούαρντ

Αν και ακόμα δεν παραδέχονται επίσημα ότι είναι ζευγάρι, είναι αχώριστοι από την εποχή που συμπρωταγωνιστούσαν στην ταινία «Twilight». Πρόσφατες φήμες μάλιστα κάνουν λόγο για σχέδια γάμου μέσα στο 2013.

Αμάντα Σέιφριντ – Ντόμινικ Κούπερ

Γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν κάτω από τον ελληνικό ήλιο, στο ειδυλλιακό τοπίο της Σκιάθου, όταν συμπρωταγωνιστούσαν στην ταινία «Mama mia».

Άννα Πάκουιν – Στίβεν Μόιερ

Η γνωριμία τους έγινε στο πλατό της σειράς «True Blood». Εκείνη γοητεύτηκε από τον σέξι βρικόλακα, εκείνος από την αθώα Σούκι. Οι δυο τους είναι ακόμα μαζί και σε λίγο καιρό θα υποδεχθούν και τον καρπό του έρωτά τους.

Εβάντζελιν Λίλι – Ντόμινικ Μόναγκαν

Γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στο νησί του «Lost» και ήταν ζευγάρι από το 2004, μέχρι το 2009.

Βανέσα Χάτζενς – Ζακ Έφρον

Γνωρίστηκαν στο πλατό του «High school musical» και ήταν για καιρό το αγαπημένο ζευγαράκι των μαθητών, μέχρι το Δεκέμβριο του 2010 όταν και αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ