Κανένας υπουργός δεν θα ταξιδεύει χωρίς την άδεια του Αντώνη Σαμαρά - iefimerida.gr

Κανένας υπουργός δεν θα ταξιδεύει χωρίς την άδεια του Αντώνη Σαμαρά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπουργοί και υφυπουργοί θα χρειάζονται εφεξής την άδεια του Αντώνη Σαμαρά, για να ταξιδέψουν στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό.

Αυτό το πληροφορήθηκαν οι ενδιαφερόμενοι, υπουργοί, αναπληρωτές υπουργοί και υφυπουργοί, μέσω επιστολής που έλαβαν από το γενικό γραμματέα της κυβέρνησης, Παναγιώτη Μπαλτάκο.

Στην επιστολή του ο κ. Μπαλτάκος επισημαίνει ότι δεν είναι ... θεσμικώς «έωλη» η προϋπόθεση της πρωθυπουργικής έγκρισης, για τις μεταβάσεις των μελών της κυβέρνησης, σε προορισμούς του εσωτερικού ή του εξωτερικού. Όπως τονίζει, η συγκατάθεση προβλέπεται στο άρθρο 44 του Προεδρικού Διατάγματος 63/2005.

Στην επιστολή σημειώνεται ακόμη πως, σε περιπτώσεις κατά τις οποίες μέλη της κυβέρνησης επιθυμούν να ταξιδέψουν, θα οφείλουν να ενημερώνουν εκ των προτέρων και την κυβερνητική Γενική Γραμματεία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ