Ανακοίνωσε Ζιρού η Αρσεναλ - iefimerida.gr

Ανακοίνωσε Ζιρού η Αρσεναλ

Αρσεναλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την φανέλα της Αρσεναλ θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Ολιβιέ Ζιρού, με τους «κανονιέρηδες» να πραγματοποιούν την δεύτερη μεταγραφή τους μετά την απόκτηση του Λούκας Ποντόλσκι.

Ο 25χρονος επιθετικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Λονδρέζους, χωρίς να γίνει γνωστή η χρονική διάρκειά του. Ο διεθνής Γάλλος άσος αποκτήθηκε από την πρωταθλήτρια Γαλλίας Μονπελιέ, με την οποία αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της Ligue 1 με 21 γκολ σε 36 εμφανίσεις.

«Είμαι ευτυχισμένος που θα είμαι μέλος της Αρσεναλ, μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ονειρευόμουν από μικρός να αγωνιστώ στην Premier League», δήλωσε ο Ζιρού, ενώ ο προπονητής της Αρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ δήλωσε από την πλευρά του: «Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής στον αέρα και με την προσθήκη του, θα έχουμε περισσότερες επιλογές στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας. Απέδειξε πως μπορεί να αποδώσει στο υψηλότερο επίπεδο, τόσο με την καθοριστική συμμετοχή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Μονπελιέ, όσο και με την εθνική ομάδα της χώρας του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ