Ένας ξεχωριστός γάμος στην κορυφή του βουνού των θεών - iefimerida.gr

Ένας ξεχωριστός γάμος στην κορυφή του βουνού των θεών

Ένας ξεχωριστός γάμος στην κορυφή του βουνού των θεών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα ιδιαίτερο σημείο επέλεξαν για να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου ο γνωστός φωτορεπόρτερ και υπερμαραθωνοδρόμος βουνού Γιάννης Κοντός με τη συναθλήτρια του, γιατρό Όλγα Βαρτζιώτη, η χάρη των οποίων έφτασε μέχρι την κορυφή του Ολύμπου.

Οι καλεσμένοι του ζευγαριού απέδειξαν έμπρακτα ότι ήθελαν να παραβρεθούν στο γάμο, καθώς χρειάστηκε να περπατήσουν 8 ώρες για να φθάσουν στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, όπου έγινε η τελετή. Οι ηλικιωμένοι, πιο τυχεροί, πήγαν με ελικόπτερο.

Ωστόσο όλοι δικαιώθηκαν, καθώς σε υψόμετρο 2.803 μέτρων, όχι μόνο βλέπεις χιόνι εν μέσω καύσωνα και δεν χορταίνεις το άγριο τοπίο, αλλά νιώθεις ότι μπορείς να αγγίξεις τον ουρανό.

Μιλώντας στο Έθνος, ο γαμπρός δήλωσε: «Για μας το βουνό είναι τρόπος ζωής. Αν δεν βρίσκαμε κάτι διαφορετικό να κάνουμε, δεν θα παντρευόμασταν ποτέ. Ήταν μια φανταστική τελετή και όλοι το απολαύσαμε. Οι καλεσμένοι μας από όλο τον κόσμο, θα έχουν να μιλούν για χρόνια για την αξέχαστη εμπειρία που έζησαν».

Μετά τις απαραίτητες ευχές και φωτογραφίες, το ζευγάρι, μαζί με τους κουμπάρους τους, επίσης μαραθωνοδρόμους του βουνού, πήραν το μονοπάτι για την κατάβαση, συμμετέχοντας στον Μαραθώνιο Ολύμπου. Οι καλεσμένοι επέστρεψαν με πεζοπορία και το βράδυ το γλέντησαν σε παραλιακό μαγαζί στην Πλάκα Λιτόχωρου.

Φωτογραφίες: Έθνος

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ