Εκδηλώσεις στην Αθήνα, Τρίτη 26 Ιουνίου - Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο Θέατρο Βράχων - iefimerida.gr

Εκδηλώσεις στην Αθήνα, Τρίτη 26 Ιουνίου - Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο Θέατρο Βράχων

Εκδηλώσεις στην Αθήνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη στον Βύρωνα και των Burger Project στην Τεχνοπολη, δράσεις για την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών στα Εξάρχεια και το Μοναστηράκι, παρουσίαση του βιβλίου «Όλοι μαζί τώρα» του Γ. Κοτανίδη και άλλες ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για κοινό με καλλιτεχνικές ανησυχίες και όχι μόνο. Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά τι περιλαμβάνει η πολιτιστική ατζέντα της ημέρας.

ΜΟΥΣΙΚΗ

  • Αλκίνοος Ιωαννίδης: Συναυλίες - καλοκαιρινή περιοδεία 2012

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης μας υποδέχεται στο Θέατρο Βράχων-Μελίνα Μερκούρη, στα πλαίσια του «Φεστιβάλ στη Σκιά των Βράχων 2012» όπου σήμερα 26 Ιουνίου θα δώσει το μεγάλο του καλοκαιρινό ραντεβού με το αθηναϊκό κοινό. Πριν την συναυλία του στην Αθήνα θα προηγηθούν δύο ακόμα συναυλίες στις 20/06 στην Λαμία και στις 23/06 στην Πάτρα. Στον απόηχο των πολύ επιτυχημένων παραστάσεων του στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» και μετά την χειμερινή του περιοδεία που τον ταξίδεψε στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης ξεκινάει την καλοκαιρινή του περιοδεία. Παρέα με τέσσερις κορυφαίους μουσικούς και έχοντας στη βαλίτσα του την πρόσφατη κυκλοφορία του διπλού live cd με τίτλο «Γυάλινος Κόσμος» και της συλλογής «Συγκομιδή», που περιέχει όλους τους προσωπικούς του δίσκους από το 1997 ως σήμερα, παρουσιάζει ένα καινούριο, χορταστικό και όπως πάντα προσεγμένο πρόγραμμα.
Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη, Βύρωνας.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30 και η ώρα έναρξης είναι 21:30.
Εισιτήρια: 15 ευρώ

  • The Burger Project - Takim - Ματούλα Ζαμάνη και Angry Birds: Συναυλία στην Τεχνόπολη

Οι Burger Project με τους Takim και η Mατούλα Ζαμάνη με τους Angry Birds σας προσκαλούν να παρευρεθείτε στη χαρά τους την Τρίτη 26 Ιουνίου. «Στην Πλατεία του Χωριού», στην Tεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, αναμένεται να γίνει το πιο τρελό «πάντρεμα» του καλοκαιριού. Οι εφευρετικοί διασκευαστές και διασκεδαστές The Burger Project, μεταφέρουν την εμπνευσμένη σύμπραξή τους με την 9μελή παραδοσιακή μπάντα με βυζαντινά όργανα Takim, στο χώρο της Τεχνόπολις μετά από μια επιτυχημένη χειμερινή σειρά εμφανίσεων στο Gazarte. Οι Burger Project και οι Takim υπόσχονται μια παραδοσιακή trans-rave-reggae βραδιά με έντονα στοιχεία τσιφτετελιού, με απίθανες διασκευές που επαναπροσδιορίζουν τον ορισμό της μοντέρνας ποπ, σε ένα πάντρεμα ήχων και επιρροών από το λαϊκό ρεπερτόριο μέχρι τις power ballads των διεθνών charts. Το χιούμορ των Burger Project σε συνδυασμό με την ενέργεια των Takim θα απογειώσει το κοινό σε ένα θέαμα που θα συζητηθεί όχι μόνο στην πλατεία του χωριού, αλλά σε όλη την πόλη.
«Τεχνόπολις» του δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι.
Τα πρώτα 500 εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ. Μετά την εξάντλησή τους, θα στοιχίζουν 12 ευρώ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

  • Δράσεις στην πλατεία Εξαρχείων

Ενημέρωση και δημιουργικές δραστηριότητες από το Δίκτυο Έγκαιρης Πρόληψης και Παρέμβασης του ΚΕΘΕΑ: το πρωί παιχνίδια για τα παιδιά δημοτικού και το απόγευμα εργαστήριο κατασκευής κούκλας για εφήβους κι ενήλικους και περιποίηση του πράσινου της πλατείας,
Πλατεία Εξαρχείων.

  • Το ΚΕΘΕΑ Διάβαση στο Μοναστηράκι

Στήνει καφενείο ενημέρωσης στην πλατεία με διαδραστικά, μουσικά δρώμενα και παντομίμα συντονισμένα στο σύνθημα του ΚΕΘΕΑ για την ημέρα «Στην κρίση απαντάμε με αλληλεγγύη»,
Πλατεία Μοναστηρακίου, 7-10 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη.

  • ΚΕΘΕΑ Παρέμβαση

Βγαίνουν με ενημερωτικό υλικό στον πεζόδρομο της Βαλτετσίου και στέλνουν μηνύματα ενάντια στην εξάρτηση από τα ναρκωτικά με συναυλία της ομάδας κρουστών και των Encardia (7.30-9 μ.μ.) και προβολή για τις δράσεις τους.
Βαλτετσίου 37, Εξάρχεια, Τηλ.: 2103300779,
Ημέρες / ώρες Τρ. 26/6, 6-10.30 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ

  • «Όλοι μαζί, τώρα»

Από τους πρωτεργάτες του Ελεύθερου Θεάτρου και γνωστός για την αντιδικτατορική του δράση, ο ηθοποιός Γ. Κοτανίδης αφηγείται στο νέο του βιβλίο αυτήν την πορεία. Αποσπάσματα θα διαβάσει ο ηθοποιός Β. Βλάχος. Δημοτική Αγορά Κυψέλης, Φωκίωνος Νέγρη 42, 9 μ.μ
Είσοδος ελεύθερη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ