Επιμένουν οι φαρμακοποιοί – Έρχεται και νέος γύρος κινητοποιήσεων τον Ιούλιο - iefimerida.gr

Επιμένουν οι φαρμακοποιοί – Έρχεται και νέος γύρος κινητοποιήσεων τον Ιούλιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι φαρμακοποιοί θα σκληρύνουν και πάλι τη στάση τους αφού οι εκπρόσωποι του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου υποστηρίζουν πως είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε νέες κινητοποιήσεις. Πως φαίνεται ο ΠΦΣ αποφάσισε και πάλι να δώσει στα μέλη του το πράσινο φως για νέες κινητοποιήσεις τον Ιούλιο για τη διεκδίκηση των οφειλών του περασμένου Απριλίου.

Σε συνεδρίαση του το απόγευμα της Δευτέρας το προεδρείο του ΠΦΣ αποφάσισε να χορηγούνται φάρμακα μόνο τοις μετρητοίς στους πολίτες από την ερχόμενη Δευτέρα 2ηΙουλίου, εφόσον δεν υλοποιηθεί η καταβολή των 120 εκατ. ευρώ προς τους φαρμακοποιούς όλης της χώρας για τις φαρμακευτικές δαπάνες των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ.

Παράλληλα, ο ΠΦΣ ζήτησε τις επόμενες ημέρες συναντήσεις με τις νέες ηγεσίες των εμπλεκόμενων υπουργείων Υγείας, Εργασίας και Οικονομικών. Στο πλαίσιο αυτό, οι ηγεσίες των υπουργείων Υγείας και Εργασίας συγκαλούν την Τρίτη, Τρίτη, έκτακτη σύσκεψη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ