Όλι Ρεν: Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα οριστικοποιηθεί η βοήθεια προς την Ισπανία - iefimerida.gr

Όλι Ρεν: Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα οριστικοποιηθεί η βοήθεια προς την Ισπανία

Όλι Ρεν: Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα οριστικοποιηθεί η βοήθεια προς την Ισπα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αποκάλυψη πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα έχει οριστικοποιηθεί το σχέδιο παροχής βοήθειας προς τον τραπεζικό τομέα της Ισπανίας, έκανε ο Ευρωπαίος Επίτροπος για τα Οικονομικά, Όλι Ρεν.

Ο Αρμόδιος για τις Οικονομικές Υποθέσεις, είπε χαρακτηριστικά πως «έδωσα οδηγίες στο προσωπικό μας να επιταχύνει τη δουλειά του για να κάνει μια σαφή αποτίμηση του τομέα και των αναγκών του, όπως και μια πρόταση για την απαραίτητη πολιτική προϋποθέσεων που θα πρέπει να συνοδεύει τη βοήθεια».

«Είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να συνάψουμε μια συμφωνία για το μνημόνιο κατανόησης εντός μερικών εβδομάδων, ώστε να μπορούμε να προχωρήσουμε με την προσπάθεια αναδιάρθρωσης», προσθέτει, σημειώνοντας ότι μεταρρυθμίσεις θα αναλάβουν να κάνουν οι τράπεζες που λαμβάνουν βοήθεια και όλος ο τομέας.

Από την άλλη, ο εκπρόσωπος του Όλι Ρεν, Αμαντέου Αλταφάζ, είπε πως πολύ σύντομα, ειδικοί της Επιτροπής θα ταξιδέψους στην Μαδρίτη, ενώ σημείωσε πως είναι πολύ νωρίς ακόμη για να γίνουν υποθέσεις αναφορικά με τους όρους της παροχής βοήθειας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ