Αγνωστοι ξυλοκόπησαν άγρια μετανάστη στην Πάτρα

Θύμα άγριας επίθεσης έπεσε το βράδυ της Κυριακής στην Πάτρα ένας 34χρονος Τυνήσιος, όταν ενώ βάδιζε στις γραμμές του τρένου τον πλησίασαν τρεις άγνωστοι και άρχισαν να τον χτυπούν.

Αυτόπτες μάρτυρες, κάτοικοι της περιοχής, έτρεξαν προς το σημείο του επεισοδίου, αλλά οι άγνωστοι δράστες έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Ο τραυματίας αλλοδαπός διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διέγνωσαν ότι έφερε θλαστικά τραύματα, από την επίθεση που είχε δεχθεί.

Εν τω μεταξύ η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, για τη σύλληψη των τριών αγνώστων.

Λίγη ώρα νωρίτερα, πάντως, είχε δημιουργηθεί ένταση έξω από το νέο λιμάνι και πάλι κοντά στις εγκαταστάσεις της Πειραϊκής- Πατραϊκής, όταν Αφγανοί μετανάστες που επιχειρούσαν να κρυφτούν σε νταλίκες, άρχισαν ξαφνικά να τρέχουν κατευθυνόμενοι προς το 4ο αστυνομικό τμήμα της Πάτρας, που βρίσκεται κοντά στο νέο λιμάνι.

Οπως ισχυρίστηκαν οι αλλοδαποί, τη στιγμή που προσπαθούσαν να μπουν στις νταλίκες, κάποιοι άρχισαν να τους καταδιώκουν και γι αυτό έτρεξαν προς το αστυνομικό τμήμα. Πάντως, την ίδια στιγμή έξω από το τμήμα είχαν συγκεντρωθεί περίπου 15 άτομα, τα οποία διαμαρτύρονταν για μη επίλυση του μεταναστευτικού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ