Ο ΣΥΡΙΖΑ γίνεται ντοκιμαντέρ - iefimerida.gr

Ο ΣΥΡΙΖΑ γίνεται ντοκιμαντέρ

Ο ΣΥΡΙΖΑ γίνεται ντοκιμαντέρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, η Κωνσταντίνα Βούλγαρη, κόρη του Παντελή Βούλγαρη και της Ιωάννας Καρυστιάνη, παρακολουθούσε διακριτικά με μια κάμερα στο χέρι την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ προς τις εκλογές και το αποτέλεσμα της 17ης Ιουνίου.

Η 33χρονη σκηνοθέτης, εντυπωσιασμένη από το φαινόμενο ΣΥΡΙΖΑ, ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τις δράσεις του κόμματος, τις συγκεντρώσεις και τα πρόσωπα που βρίσκονται πλέον στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Μιλώντας στο protothema.gr, η σκηνοθέτης ανέφερε: «Δεν έχω καμιά πολιτική σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Όμως τους τελευταίους μήνες, παρακολουθώντας στα τηλεοπτικά κανάλια δημοσιογράφους και πολιτικούς από διάφορα κόμματα να επιτίθενται σκληρά και με απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου τρόπο στον ΣΥΡΙΖΑ, ένιωσα την ανάγκη να καταγράψω την καθημερινότητα στα γραφεία του, στις λαϊκές συνελεύσεις με στόχο να γίνει ένα ντοκιμαντέρ που θα αποτυπώνει την ατμόσφαιρα και τις συμπεριφορές, πολιτικές και ανθρώπινες του κόσμου του».

«Σκοπός μου είναι να αναδείξω τους φόβους, τις ελπίδες, τους στόχους, τα αστεία, τα ξενύχτια, το φαγητό που τρώνε όλοι μαζί στο κυλικείο. Θέλω να αναδείξω το διαφορετικό ύφος και ήθος των ανθρώπων που δεν είναι απαραίτητα στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, έτσι όπως το έχω ζήσει εγώ που βγαίνει από το πως είναι στημένα τα απλά μικρά γραφεία τους στην πλατεία Κουμουνδούρου, μέχρι το πως κυκλοφορούν τα στελέχη μέσα στον κόσμο, χωρίς φρουρά, χωρίς φιμέ τζάμια, ακριβά ρούχα και χωρίς 40 βοηθούς ο καθένας», πρόσθεσε.

Στο ντοκιμαντέρ καταγράφεται επίσης η δουλειά που γίνεται από τον Αλέξη Τσίπρα, το επιτελείο του και τα στελέχη που τρέχουν στις λαϊκές συνελεύσεις, οργανώνουν τις εκδηλώσεις ακόμα και τις τρεις κυρίες οι οποίες κάθε μεσημέρι μαγειρεύουν ζεστό σπιτικό φαγητό και το διαθέτουν στο κυλικείο για όποιον πεινάει.

Σύμφωνα με την κ. Βούλγαρη, το ντοκιμαντέρ είναι αυτοχρηματοδοτούμενο, ενώ ο εξοπλισμός είναι δανεικός. Ο στόχος είναι να παιχτεί σε κινηματογραφικά φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και στους κινηματογράφους με διανομή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ