Με δικές τους εκπομπές οι κριτές του Master Chef - iefimerida.gr

Με δικές τους εκπομπές οι κριτές του Master Chef

Με δικές τους εκπομπές οι κριτές του Master Chef
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θα χορτάσουμε να βλέπουμε τους κριτές του Master Chef την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, καθώς εκτός από το δεύτερο κύκλο του συγκεκριμένου σόου, γίνονται συζητήσεις για να παρουσιάσει ο καθένας τη δική του ξεχωριστή εκπομπή μαγειρικής.

Σύμφωνα με την Espresso, το Μεγάλο Κανάλι βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Γιάννη Λουκάκο, Λευτέρη Λαζάρου και Δημήτρη Σκαρμούτσο ώστε ο καθένας ξεχωριστά να έχει τη δική του εκπομπή ανάλογα με το ύφος, την προσωπικότητα και τις γνώσεις του, και μάλιστα στο prime time, παράλληλα με την καθημερινή παρουσία τους στο Master Chef 2.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, οι πρώτες επαφές μεταξύ όλων των πλευρών έχουν ήδη γίνει, ενώ έχουν προγραμματιστεί κι άλλες συζητήσεις, προκειμένου να αποφασιστεί τι ύφος θα έχει τελικά η κάθε εκπομπή και να μπουν οι τελικές υπογραφές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ