Η Σοφία Βεργκάρα γίνεται ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Σοφία Βεργκάρα γίνεται ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι πρώτες εικόνες από την 40χρονη Κολομβιανή ντυμένη ως Μαντάμ Δεισδαιμόνα (ιδιοκτήτρια μπουρδέλου στο Machette Kills, την νέα ταινία του Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ) έκαναν το γύρο του κόσμου. Με τα σχόλια να επισημαίνουν πως, πέρα από στήθος, η Σοφία διαθέτει και υπέροχα πόδια.

«Είναι 4 τα ξημερώματα και μόλις τελειώσαμε το γύρισμα. Σε ευχαριστώ Ρόμπερτ. Είσαι ροκ σταρ». Αυτό το αποθεωτικό tweet δείχνει την χαρά της Βεργκάρα που επιτέλους κάποιος της εμπιστεύτηκε ρόλο σε ταινία που δεν είναι κωμωδία.

Η Σοφία Βεργκάρα γίνεται ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Συγκεκριμένα στο Machette Kills, το σίκουελ της ομώνυμης καλτ ταινίας, η σταρ του Modern Family υποδύεται μια ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής που με κάποιο τρόπο μπλέκεται με τον πρωταγωνιστή Ντάνι Τρέγιο. Μαζί της εμφανίζονται οι Τζέσικα Άλμπα και η Άμπερ Χέρντ (ως επαγγελματίας δολοφόνος).

Η Σοφία Βεργκάρα γίνεται ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Κακός της ιστορίας είναι ο Μέλ Γκίμπσον στο ρόλο του τρελού που θέλει να καταστρέψει τον κόσμο. Ενώ πρόεδρος της Αμερικής είναι ο Τσάρλι Σιν.

Η Σοφία Βεργκάρα γίνεται ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ