Μυστική συνάντηση για την ηγεσία της ΚΕΔΕ - iefimerida.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Μυστική συνάντηση για την ηγεσία της ΚΕΔΕ

Μυστική συνάντηση για τη λήψη των αποφάσεων στα όργανα της τοπικής αυτοδιοίκησης έχει σήμερα το μεσημέρι ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης με αυτοδιοικητικά στελέχη του κόμματος.
Στο επίκεντρο είναι η απόφαση του κυβερνώντος κόμματος για τη θέση του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) μετά την οριστική άρνηση του Γιώργου Καμίνη. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ο δήμαρχος Αθηναίων προορίζεται για τη θέση του προέδρου του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Σε ό,τι αφορά στην ΚΕΔΕ, η Ιπποκράτους είναι μεταξύ τριών προσώπων, του δημάρχου Καλλιθέας Κώστα Ασκούνη, του δημάρχου Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη και του δημάρχου Αμφιλοχίας κ. Κοιμίση. Επικρατέστερος αυτή τη στιγμή για τη θέση του προέδρου είναι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο κ. Ασκούνης, καθώς ο κ. Κουράκης θεωρείται από πολλούς στην ηγεσία ως ο άνθρωπος του Βενιζέλου, ενώ αμφιβολίες υπάρχουν και για τον κ. Κοιμίση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ