Ζεεχόρεφ: Η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ είναι ένα πιθανό και αποδεκτό σενάριο - iefimerida.gr

Ζεεχόρεφ: Η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ είναι ένα πιθανό και αποδεκτό σενάριο

Ζεεχόρεφ: Η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ είναι ένα πιθανό και αποδεκτό σενάριο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθετος ενάντια σε κάθε ενδεχόμενο αλλαγής του χρονοδιαγράμματος αποπληρωμής για την Ελλάδα, εμφανίζεται ο Χορστ Ζεεχόρεφ, πρόεδρος των Χριστιανοκοινωνιστών (CSU), σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Bild.

«Δεν βλέπω κανένα νόημα στο παιχνίδι με το χρόνο. Για τη Γερμανία αυτό σημαίνει επιπλέον επιβαρύνσεις ύψους δισεκατομμυρίων. Απαιτούμε οι Έλληνες να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους», τονίζει ο Χορστ Ζεεχόρεφ.

Στην συνέχεια, ο πρόεδρος των Χριστιανοκοινωνιστών, σημειώνει ότι εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση εγκαταλείψει την πορεία της σταθερότητας, αναπόφευκτη συνέπεια θα ήταν να την εγκαταλείψουν και οι χώρες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα, ενώ ακόμη και όσον αφορά στη Γερμανία - τόσο σε ομοσπονδιακό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο - ουδείς, εκτιμά, ότι θα τηρούσε πλέον το «φρένο χρέους».

Απαντώντας συγκεκριμένα για την Ελλάδα, ο κ. Ζεεχόφερ τονίζει πως «εάν οι Έλληνες δεν πληρούν τους όρους λιτότητας, τότε οι Χριστιοανοκοινωνιστές βλέπουν σε μια έξοδο έναν πιθανό και αποδεκτό δρόμο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ