Τη Δευτέρα ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών - iefimerida.gr

Τη Δευτέρα ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών

Τη Δευτέρα στη μία αναρτώνται στα Λύκεια οι βαθμοί των Πανελλαδικών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη Δευτέρα μετά τη μία το μεσημέρι θα αναρτηθούν στα σχολεία της χώρας οι βαθμολογίες των πανελλαδικών εξετάσεων των Γενικών Λυκείων και των Επαγγελματικών Λυκείων Β'.

Επίσης, οι υποψήφιοι των πανελλαδικών θα μπορούν από την ίδια ώρα να βρίσκουν τη βαθμολογία τους αναρτημένη στην ιστοσελίδα http://results.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων συνεχίζονται κανονικά και η βαθμολόγηση των γραπτών έχει προγραμματιστεί να τελειώσει το ταχύτερο δυνατό.

Υπενθυμίζεται, επίσης, ότι όλοι οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων, των Επαγγελματικών Λυκείων Β' και των Επαγγελματικών Λυκείων Α' πρέπει να υποβάλουν οριστικά το μηχανογραφικό τους δελτίο μέχρι τις 5 Ιουλίου, μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.minedu.gov.gr, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό κωδικό ασφάλειας (password) που δημιούργησαν φέτος στο λύκειό τους και τον 8ψήφιο κωδικό εξετάσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ