Ανεξάρτητοι Ελληνες: Η νέα κυβέρνηση βρίσκεται υπό τον πλήρη έλεγχο της Τρόικα - iefimerida.gr

Ανεξάρτητοι Ελληνες: Η νέα κυβέρνηση βρίσκεται υπό τον πλήρη έλεγχο της Τρόικα

Ανεξάρτητοι Ελληνες: Η νέα κυβέρνηση βρίσκεται υπό τον πλήρη έλεγχο της Τρόικα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δριμεία επίθεση εναντίον των τριών κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση και των επικεφαλής τους άσκησε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστας Μαρκόπουλος, με αφορμή το προγραμματικό πλαίσιο συμφωνίας της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Μαρκόπουλος, αναφερόμενος στο προγραμματικό πλαίσιο συμφωνίας των τριών κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση, είπε πως «οι γνωστοί συνέταιροι της εξουσίας Αντώνης Σαμαράς και Βαγγέλης Βενιζέλος, με τη νέα τους αριστερή μεταγραφή Φώτη Κουβέλη, επαναλαμβάνουν μετεκλογικά όσα έλεγαν προεκλογικά».

Σύμφωνα με τον κ. Μαρκόπουλο, ενώ δίδονται υποσχέσεις και εκφράζονται προθέσεις, η κυβέρνηση «είναι υπό τον πλήρη έλεγχο της Τρόικας, η οποία σπεύδει τη Δευτέρα στην Αθήνα για να δώσει τις εντολές της».

«Τους ενημερώνουμε», καταλήγει η ανακοίνωση, «ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες βλέπουμε το...τυράκι, αλλά ακόμα δεν είδαμε τη φάκα. Την περιμένουμε στις προγραμματικές δηλώσεις και στα πρώτα νομοσχέδια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ