Βενιζέλος: Μας παροτρύνει η μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Μας παροτρύνει η μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου

Βενιζέλος: Μας παροτρύνει η μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην κατάσταση την οποία βρίσκεται σήμερα η χώρα αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την συμπλήρωση το Σάββατο 16 χρόνων από το θάνατο του ιδρυτή του κόμματος, Ανδρέα Παπανδρέου.

Ο πρόεδρος του Κινήματος, είπε χαρακτηριστικά πως «η αυριανή επέτειος του θανάτου του Ανδρέα Παπανδρέου βρίσκει δυστυχώς την Ελλάδα σε μια κατάσταση πολύ διαφορετική από αυτήν που ονειρεύτηκε και θέλησε ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ».

«Πρέπει να κερδίσουμε το έδαφος που χάθηκε σε σχέση με την κοινωνική δικαιοσύνη και συνοχή, την ανάπτυξη, την απασχόληση, το ενδιαφέρον για τους δημοκρατικούς θεσμούς και τα δικαιώματα των πολιτών», συνέχισε.

Ο κ. Βενιζέλος, σημείωσε, επιπλέον, ότι προτεραιότητα του ΠΑΣΟΚ είναι να ανασυντάξει τις σχέσεις του με την ελληνική κοινωνία. Μάλιστα, όπως είπε «η μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου δεν είναι απλώς μια ιστορική και ηθική υποχρέωση, αλλά μια επίκαιρη πολιτική παρότρυνση για μια στάση που είναι πάντα πατριωτική, λαϊκή, ριζοσπαστική, μέσα στις σημερινές συνθήκες: Με την Ελλάδα ισότιμη και ανταγωνιστική μέσα στην Ευρώπη, με τους Έλληνες ξανά ασφαλείς και αισιόδοξους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ