«Έχετε εντολή να διαπραγματευτείτε, όχι να αφήσετε το Μνημόνιο ως έχει» - iefimerida.gr

«Έχετε εντολή να διαπραγματευτείτε, όχι να αφήσετε το Μνημόνιο ως έχει»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πεποίθηση ότι η κυβέρνηση πρέπει να κάνει «σοβαρή και υπεύθυνη διαπραγμάτευση» για το Μνημόνιο εξέφρασε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας και του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μίχαλος:

«Η κυβέρνηση δεν θα πρέπει να αγνοήσει, εν όψει και των δύσκολων διαπραγματεύσεων με τους εταίρους και δανειστές μας, ότι η θετική ψήφος των Ελλήνων πολιτών στα κόμματα που δηλώνουν φιλοευρωπαϊκά, δεν σημαίνει αποδοχή του μνημονίου όπως αυτό εφαρμόστηκε τα τελευταία δύο χρόνια. Σημαίνει εντολή για σοβαρή και υπεύθυνη διαπραγμάτευση, με βασικά προτάγματα τη διασφάλιση της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας, την αποκατάσταση της πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας, την ενίσχυση της ανάπτυξης και της απασχόλησης».

Κατά τα άλλα, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ τόνισε ότι η κυβέρνηση θα πρέπει έχει «ορίζοντα τετραετίας», δίχως να μαστίζεται από... εσωτερικούς πολέμους.

«Το τελευταίο που χρειάζεται σήμερα η Ελλάδα είναι ένα σχήμα το οποίο θα υπονομεύεται από τις ίδιες τις δυνάμεις που το στηρίζουν», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ