Δένδιας: Προτεραιότητα μας το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών - iefimerida.gr

Δένδιας: Προτεραιότητα μας το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης παραλαβής του υπουργείου έδωσε και τους κύριους άξονες στους οποίους θα κινηθεί. «Η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, η αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και η πάταξη της λαθρομετανάστευσης, σε συνεργασία με τις γειτονικές χώρες και την ΕΕ και η επίλυση των υπηρεσιακών προβλημάτων των αστυνομικών».

Ο απερχόμενος υπηρεσιακός υπουργός, Λευτέρης Οικονόμου έκανε απολογισμό της διαδρομής του στην ηγεσία της ΕΛΑΣ και στο υπουργείο και κάλεσε τους συνεργάτες του να συνεχίσουν να υπηρετούν τα ιδανικά της Δημοκρατίας «με το ίδιο σθένος, τον ίδιο ζήλο και με αποφασιστικότητα».

Κατά την τελετή παράδοσης- παραλαβής στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, παρέστησαν και πρώην αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, οι οποίοι εξελέγησαν βουλευτές, όπως ο βουλευτής της ΝΔ στην Αχαΐα, Αθ. Νταβλούρος, και ο βουλευτής της ΝΔ στη Δράμα, Δ. Κυριαζίδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ