Μοντέλο καταγγέλλει ότι του ζήτησαν να αυνανιστεί σε φωτογράφιση - iefimerida.gr

Μοντέλο καταγγέλλει ότι του ζήτησαν να αυνανιστεί σε φωτογράφιση

Μοντέλο καταγγέλλει ότι του ζήτησαν να αυνανιστεί σε φωτογράφιση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποζημίωση ύψους 1 εκατ. δολαρίων ζητά από γνωστή εταιρία ρούχων μοντέλο, ο οποίος ισχυρίζεται ότι του ζητήθηκε κατά τη διάρκεια φωτογράφησης να γδυθεί και να αυνανιστεί, ώστε να φαίνεται πιο «χαλαρός».

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο Μπέντζαμιν Μπόουερς, όταν εργαζόταν στην Abercrombie & Fitch, ένας από τους ατζέντηδες με τους οποίους συνεργάζεται η εταιρία τον πλησίασε και του πρότεινε να συμμετέχει ως μοντέλο σε φωτογράφηση για το νέο κατάλογο ρούχων.

Ο Μπόουερς δέχτηκε, νομίζοντας ότι αυτό ήταν το ιδανικό πρώτο βήμα για μια λαμπρή καριέρα στο μόντελινγκ και πήγε στη φωτογράφηση. Εκεί ωστόσο, του ζητήθηκε να μείνει ολόγυμνος και να αυνανιστεί, ώστε να βγουν πιο φυσικές οι φωτογραφίες του.

Σαν να μην έφτανε αυτό, όταν έκανε αυτό που του ζητήθηκε, ο ατζέντης του γδύθηκε και αυτός, κι άρχισε να κάνει αστειάκια και να συγκρίνει τα γεννητικά τους όργανα.

Όπως αναφέρει στη μήνυσή του εναντίον του ατζέντη και της Abercrombie & Fitch, προφανώς όλο αυτό έγινε όχι για να τους δοθεί μια ώθηση στην καριέρα του, αλλά για την προσωπική ευχαρίστηση του ατζέντη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ