Λεσβία γυμνάστρια των σταρ αυτοκτονεί πηδώντας από γκρεμό [εικόνες] - iefimerida.gr

Λεσβία γυμνάστρια των σταρ αυτοκτονεί πηδώντας από γκρεμό [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε σοκ βρίσκεται η βρετανική κοινή γνώμη μετά την είδηση ότι η 42χρονη Άντζι Ντόουντς, η πιο γνωστή τηλεοπτική γυμνάστρια της χώρας, αυτοκτόνησε πηδώντας από τον γκρεμό στο Beachy Head, μετά από τον χωρισμό της από την διευθύντρια δημοτικού σχολείου με την οποία τα είχε εδώ και χρόνια.

«Για ότι πάθω θα φταις εσύ. Σε λίγο θα βρω την ηρεμία μου». Αυτό ήταν το τελευταίο μήνυμα που έστειλε η Άντζι Ντόουντς, ψηφισμένη ως personal trainer of the year πριν από μόλις ένα χρόνο, στην Εντουίνα Μπένσον, την εδώ και χρόνια σύντροφό της από την οποία μόλις είχε χωρίσει.

Λεσβία γυμνάστρια των σταρ αυτοκτονεί πηδώντας από γκρεμό [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Η -γνωστή από το ριάλιτι- The Biggest Loser Καναδή γυμνάστρια βρισκόταν τις τελευταίες εβδομάδες σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς είχε επίσης μόλις απολυθεί από την δουλειά της.

Λεσβία γυμνάστρια των σταρ αυτοκτονεί πηδώντας από γκρεμό [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Ο συνδυασμός αυτών των απογοητεύσεων την οδήγησαν πίσω στην κόλαση των ναρκωτικών και του αλκοόλ, από την οποία με χίλια ζόρια είχε καταφέρει να ξεφύγει στα 18 της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ