Ποια πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ άφησε εκτός κυβέρνησης ο Αντώνης Σαμαράς - iefimerida.gr

Ποια πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ άφησε εκτός κυβέρνησης ο Αντώνης Σαμαράς

Ποια πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ άφησε εκτός κυβέρνησης ο Αντώνης Σαμαράς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια σειρά από κορυφαία στελέχη της ΝΔ τα περισσότερα από τα οποία κατείχαν πρωτοκλασάτα υπουργεία στις κυβερνήσεις του Κώστα Καραμανλή, άφησε εκτός κυβερνητικού σχήματος ο Αντώνης Σαμαράς.

Πέρα από την Ντόρα Μπακογιάννη το όνομα της οποίας πάντως συζητήθηκε μόνο για την προεδρία της Βουλής, εκτός του νέου υπουργικού συμβουλίου μένουν βουλευτές και πρώην υπουργοί όπως ο Αρης Σπηλιωτόπουλος, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Βυρων Πολύδωρας, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, και ο Κώστας Γκιουλέκας.(που εξελέγη πρώτος στην Α´ Θεσσαλονίκης)

Χωρίς υπουργικό θώκο επίσης ο Κώστας Τασούλας και φυσικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος είναι μάλιστα ιδιαίτερα ενοχλημένος για την πρόταση που του έγινε να είναι αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος την οποία και απέρριψε.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από την Β' Αθηνών υπουργοποιήθηκαν μόνο ο Κωστής Χατζηδάκης, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος ενώ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα εκλεγεί πρόεδρος της Βουλης. Από την Α' Αθηνών, στο υπουργικό συμβούλιο θα μετέχουν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Νότης Μηταράκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ